banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Ankara Demirspor engelini tek golle geçti

Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti. Kümede kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor'u Abdülkadir ile deviren kırmızı beyazlılar, zirveye bir adım daha yaklaştı.

banner269

Samsunspor Ankara Demirspor engelini tek golle geçti

Kırmızı beyazlılar, şampiyonluk yolunda bir engeli daha kayıpsız geçti. Kümede kalma mücadelesi veren Ankara Demirspor'u Abdülkadir ile deviren kırmızı beyazlılar, zirveye bir adım daha yaklaştı.

16 Şubat 2019 Cumartesi 15:21
Samsunspor Ankara Demirspor engelini tek golle geçti

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta şampiyonluk hedefleyen Yılport Samsunspor, bugün deplasmanda Ankara Demirspor'a konuk oldu. Kümede kalma mücadelesi veren rakibi karşısında oyunun ilk 45 dakikasında etkili bir oyun sergileyen kırmızı beyazlılar, kanat organizasyonlarında özellikle Samet Asatekin ile etkili olmaya çalıştı ancak yakalanan pozisyonlarda son vuruşlar etkili olamayınca devre golsüz sona erdi. 42'nci dakikada Samet Asatekin'in yerine Abdülkadir Özgen dahil oldu. 

ABDÜLKADİR SKORU DEĞİŞTİRDİ

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk yarıya oranla daha kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, oyunu rölantide götürdü. Aceleci davranmayan Yılport Samsunspor, forvette etkili isimleri Erhan, Bahattin ve Abdülkadir ile fırsatlar bulmaya başladı. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde kırmızı beyazlılar, usta golcüsü Abdülkadir ile galibiyete uzandı. Kalan sürede başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar, sahadan çok anlamlı bir galibiyetle ayrıldı. 


Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 16.02.2019 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet 2019-02-16 15:32:09

Bu futbolla zor. Keçiören bu takıma ilk yarı 3 attı. Böle gidersek. İşimiz zor. Takım hiç iii deil. Mahalle takımı gibi oynadılar

Misafir Avatar
Ahmet 2019-02-16 16:11:44 @Ahmet

Çok kolay olan maçı çok zora çeviriyorlar yani iyi çok zor yendiler futbol yok ilerisi için umut vermiyor inşallah hayırlısı olur yememiz genede güzeldi

Beğenmedim! (1)
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-02-16 17:30:32

TAKIMDA GOLCÜ YOK. KALECİ İYİ. ERHAN KARTAL HARİÇ DEFANS İYİ. LİBERO CENK İYİ. ORTA SAHA İYİ. İLYAS ÇOK ÇOK İYİ. FAKAT GOLCÜ YOK. ERHAN VE BAHATTİN BERBAT. OĞUZ OYUNU ÇOK İYİ OKUYOR. GOLDE PAYI BÜYÜK. İSMET HOCA İLYAS'A ÇOK İHTİYACIMIZ VAR. LÜTFEN DİKKATLİ OL.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-02-16 16:03:51

Tabi tabi zirveye adım adım bu futbollamı bizim 1 gol zor attığımız hatta son dakikkada erhan kartalın yaptığı hata ile az kalsın berabere kalacağımız eyüp sporu deqlasmanda keçiören üçledi sezonun ikinci yarısında oynadoğı futbolla sametin 11 de olmaması lazım ramazanı hiç beğenmiyorum erhan şentürk tamam çok koşuyor mücedele ediyor ama gerçek görevi olan golü yapamıyor kaleciyle karşı karşıya atamıyor golü attığımız pozisyonda dönen topu abdülkadir tamamlamasaydı o pozisyonu bile kaçıracektı.Oyuncularımızın çoğunun performansı düşük irfan başaran gibi bir yetenekli oyuncumuz varken ismet taşdemir gelir gelmez takımdan dışladı ve nedenini açıklamadılar her zaman irfan gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var ayrıca erkam reşmen derhal takıma dahil edilip erhan kartal kulübeye çekilmeli kısaca biz bu futbolla deplasmanda ne keçiöreni nede kastamonuyu yenemeyiz inşAllah yanılırım.

Misafir Avatar
Ahmet 2019-02-16 19:59:36 @isa karabaşoğlu

Defans güzel erhan Kartal zor okadar ortasağ adamı var 1tane devamı yok forvetlerin hepsi sarhoş gibi sanki bal ligi macı seyrettik çok garip bu samsunspor ne zaman adam gibi top oynayacak

Beğenmedim! (0)
Avatar
Metin 2019-02-16 17:12:30

Yok yahu trilyonluk şu takımdan bi cacik olmaz.oldukça ağır ve hantal bir yapıya sahibiz.net söylüyorum.bizim takıma biraz basan koşan baskı uygulayan takımlar rahat rahatyener.çok ağırız çok.herkezin ikişer üçer attığı takımları zar zor yeniyoruz.bu süreç son maça kalmaz diye düşünüyoyorum.herkezin fark attığı takımları zar zor yeniyorsan orada bir düşüneceksin.belki seneye takım iyi olurda.yani bizim takım ne ısırıyor n,e basıyor nede güçlü bir mücadele sergilemiyor.ismiyle kazanıyor.ayaga paslar falan bu LPGde sökmüyor arkadaş.

Avatar
semih 2019-02-16 16:28:27

Bu takım adamı kanser eder! Ne zaman doğru dürüst top oynayacaklar bilmiyorum. On pozisyondan birini gole çevirebiliyoruz. Ankarademirspor önünde bile son dakikaları sıkıntı içinde geçirdik. Yeter artık.

Takımda futbol zekası olan, ayağı top yapan sadece İlyas Kubilay var. İsmet Hoca da ona takmış durumda. Neyi ispat etmeye çalışıyorsa bilmiyorum. Her maç banko oynaması gereken tek adamı rotasyon elemanı yaptı ve yanlış yerde oynatıyor. Koy forvet arkasına serbest oyuncu olarak, oynasın. Bu da yüzüne gözüne bulaştıracak ve gidecek. Üç haftadır belli oldu gidişat.

Bu kuyudan eninde sonunda çıkarız ama yanlış tercihler bizi de hasta edecek bu gidişle...

Avatar
Burak 2019-02-16 16:33:18

Takım kazandı ama zorla bunu üzülerek söylüyorum.kazanilan bunca pozisyon bukadar kaçırılırsa ilerisi hüsran olur.sistem hala oturmamış.ins önümüzdeki haftalarda düzelir(:

Avatar
55 2019-02-16 17:06:56

taner gitti ismet geldi.değisen ne var.takımda ruh kalmamış.ayakta duramıyor topçular.

Avatar
Çelik Kaptan 2019-02-16 17:44:34

İkinci yarı maç kazanmak çok zor.Yeni transferlerle uyum sağlanırken kazanmak güzel. Takım bu maçı aldı güzel günler geliyor tünelin sonu selamet ve ışık.