banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor Altyapı Tesisleri  için ilk adım atıldı 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Samsun Büyükşehir Belediyesi dolgu sahasında Samsunspor Altyapı Tesisleri proje etüt çalışmalarının başladığını söyledi.

banner269

Samsunspor Altyapı Tesisleri  için ilk adım atıldı 

Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, Samsun Büyükşehir Belediyesi dolgu sahasında Samsunspor Altyapı Tesisleri proje etüt çalışmalarının başladığını söyledi.

17 Nisan 2019 Çarşamba 17:11
Samsunspor Altyapı Tesisleri  için ilk adım atıldı 

Proje çalışmaları hakkında bilgi veren Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, “Tekkeköy ilçesindeki Kirazlık mahallesi sınırları içerisinde yer alan Samsun Büyükşehir Belediyesi Dolgu Sahası’nda Samsunspor Altyapı Tesisleri proje etüt çalışmaları başlamıştır. Ön zemin incelemesi çalışmalarından sonra dolgunun deniz batı metrik ölçümleri alınmıştır. 12 adet futbol sahası yapılması planlanan alanda jeolojik-jeofizik zemin etüdü çalışmaları da bir yandan başlatıldı” dedi.

ÇALIŞMALAR BAŞLADI 

Geoteknik İnceleme Raporuna göre projelendirmenin yapılacağını ifade eden İsmail Uyanık, “Down hole metodu ile sismik kırılma, basınç ve kayma dalga hızları ölçülüp tüm çalışmalar değerlendirilerek Geoteknik İnceleme Raporu hazırlanacak. Bu rapora göre alanda yapılması planlanan inşaat yapım çalışmaları alternatifleri ile değerlendirilecek. Buna göre vaziyet planında, tesis çevresinde tahkimat, futbol antrenman ve müsabaka sahaları, açık ve kapalı tribünler, soyunma odaları ve tesisler, toplantı salonları, kapalı spor salonu, açık ve kapalı 
havuzlar, saha perdeleri, rüzgar tribünleri ve rejeneratif enerji trafoları ile peyzaj alanları projelendirilecek” diye konuştu.

Son Güncelleme: 18.04.2019 10:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Niyazi 2019-04-18 07:04:10

BU Tekkeköy de bir keramet var Türkiye'nin en kirli havasına sahip olmasına rağmen sor tesisleri bu bölgeye yapılıyor spor kirli hava ne kadar uyumlu tesisi bu bölgeye yapmak hakikaten çok isabetli olur tebrikler

Misafir Avatar
mert 2019-04-18 11:30:35 @Niyazi

vizyon yok yöneticilerimizde. demiyor ki 10 sene sonra büyümek gerekirse dolguda ne yapacağız? yüksek yerlerde temiz havada çalışmak varken sanayinin ortasına gençleri sokup bitirmeyi planlıyorlar galiba.

Beğenmedim! (2)
Avatar
Gözlemci 2019-04-18 06:04:31

Başkanım inanıyoruz. Sizinle ve Yüksel Yıldırım beyfendiyle çok güzel zaferler bizi bekliyor.Allah sizlerden razı olsun. Bizleri kapı kapı gezip dilenmekten kurtardınız.