banner388

Samsunspor, Altınordu karşısında farklı galibiyeti kaçırdı... Direkler ağladı 1-1 

Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu karşısında her iki yarıda da etkili oynadı. Rakibi karşısında Ahmet İlhan'ın golüyle mağlup duruma düşen Samsunspor, Burak Çalık ile cevap verdi. (1-1)

Samsunspor, Altınordu karşısında farklı galibiyeti kaçırdı... Direkler ağladı 1-1 

Kırmızı beyazlı ekip, Altınordu karşısında her iki yarıda da etkili oynadı. Rakibi karşısında Ahmet İlhan'ın golüyle mağlup duruma düşen Samsunspor, Burak Çalık ile cevap verdi. (1-1)

08 Kasım 2020 Pazar 18:10
Samsunspor, Altınordu karşısında farklı galibiyeti kaçırdı...  Direkler ağladı 1-1 

TFF Birinci Ligi'nde şampiyonluk hesapları yapan Yılport Samsunspor, Altınordu karşısında ilk 45 dakikada çokça pozisyona girdi ancak iki topu direkten dönerken; Burak Çalık ile bulduğu bir gol ise ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmadı. İlk devrede rakibine oranla çok etkili bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, Altınordu karşısında direkleri geçemedi. Ve ilk 45 dakika 0-0 sona erdi. 

GOLLER GELDİ 

Kırmızı beyazlı ekip, ikinci devreye biraz durgun başladı. Altınordu karşısında oyunu ilk bölümlerde kendi yarı sahasında kabullenen Samsunspor, bu dakikalarda Ahmet İlhan'ın golüne engel olamadı. (0-1) Golden sonra 3 oyuncu değişikliği yapan kırmızı beyazlı ekip, Gökhan Alsan'ın asistini yaptığı pozisyonda Burak Çalık topu filelere gönderdi ve skora denge geldi. (1-1) Bu dakikadan sonra Samsunspor'un öne geçmek için verdiği mücadele yetersiz kaldı ve müsabaka karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2020-11-08 18:45:01

tek sorun posizyonları gol değerlendiremiyorlar

Avatar
Ahmet gonca 2020-11-08 22:44:29

Şampiyonluğa giden takım için en son olamayınca şampiyon dersiniz sayın medya samsun direklere takıldı seneye tekrar PTT ligde dersiniz siz ne diyorsunuz kardeşim bedava konuşmayın takım top oynamıyor paralar sokağa saçıldı Yüksel beye ihanet etmeyin bu iş bu nurullahla olmaz güven vermiyor yabancı güzel bir kaleci alalım servet bitik pas atamıyor 5 yabancı var fos takım fos hoca fos bakın bu dediklerime hak vereceksiniz takım kolay gol yiyor bu kadar kendi sahasında puan veriyor Ertuğrulla bu iş olmaz

Avatar
İsa Karabaşoğlu 2020-11-09 01:35:25

Geçen sezon şampiyon olunca kadromuz iyi bu kadroya tecrübeli ve kaliteli bir kaç yerli ayrıca alınan yabancılarında çok iyi seçilmesi halinde bu sezonda kesin şampiyon oluruz demiştim ama 9.hafta sonunda görülen halen takımı geçen sezonki kadro taşıyor yeni gelenlerin bu takıma hiç bir katkısı yok. Yeni gelen yerli oyunculardan kerem hariç diğerleri verimsiz yabancı oyunculardan boli ve tomane dışındaki yamego, plumain, gyasi ve saviçeviç tam bir fiyasko çünkü bu oyuncular şu ana kadar takıma zerre katkı yapmadılar özellikle plumain ve gyasi tam bir şok devre arasında kesin gitmeleri gerek zaten altınordu maçının kadrosuna dahi alınmayan plumaninden Ertuğrul hoca bile umudu kesmiş tomane ve boli bence başarılı olacaklar. 10 yıl önce şampiyon olduğumuz kadroda Hakan bayraktar tarzı bir oyuncu bulamadık hiç hesapta olmayan puan kayıpları yaşayıp yarıştan geri kalırken hiç hesapta olmayan İstanbul ve tuzla yarışa çok sıkı bir şekilde sarılması bana keçiörengücüne kaybettiğimiz şampiyonluğu hatırlatıp korkutuyor devre arasına kadar fazla puan kaybı yaşamadan gidip vasat altı bu yabancılarla ilişiği kesip daha iyi ve kaliteli yabancılarla devam etmeliyiz.

Avatar
takipçi 2020-11-09 11:04:17

bu ligin en kötü kalecisi üzülerek yazıyorum ama gerçek Nurullah. maç içersinde çok hatalar yapıyor oyunu çok yavaş ve geç başlatıyor. attığı paslar ya rakibe ya taca yada boşa gidiyor. çevik değil en az beş dakika oyundan çalıyor. ahmet i oynatmanın zamanı geldi.

Avatar
HFO 2020-11-08 18:42:29

Bu başlıkla ancak kendinizi kandırırsınız.
Takımın defansı kötü her maç kalemizde gol görüyoruz.
Atağa çıkarken ağır kalıyoruz.ileri uçta çabuk çoğalamıyoruz.
Oyun kurarken stoperlere çok pas gönderiyoruz.
İlyas Kubilay YAVUZ gibi bazı oyuncular 60-65 dakikadan sonra kondisyon yetmediği için oyundan düşüyor.
Kevin BOLİ dışındaki yabancı futbolcuların takıma şuan kadarki katkısı %30 bile değil
ÖZETLE BU TAKIMLA BU FUTBOLLA BU KADAR OLUR.

Avatar
Musa 2020-11-09 09:34:38

Bize iyigolcu lazım gekas gibi yoksa ilk altı bile zor

Avatar
Necat zengin 2020-11-09 11:40:28

Delircem ya geçen hafta oynanan futbollan bu haftaki oynanan futbol aynımı??defans iyi deyil otasahada bi dopru takımı yönlendirecek adam yok gol yollarında iyi bi golcümüz yok zorlanyoruz.kendi sahamızda deplesman takımı çok rahat oynuyor samsun sporumuz deplesman takımı gibi korkak yavaş oynuyor işimiz zor bence.takım hala hazır deyil 8hafta oldu hocamız işi sıkı tutmalı .

Avatar
Cemalettin Özcan 2020-11-09 12:56:27

Eleştiri yapan yorumculara katılmıyorum.Samsun spor bu maçta gerçekten de en iyi futbolunu oynadı.Altınordu gibi bu ligin en genç ve takım futbolunu en iyi oynayan bir takimi sahasına hapsetti.
Her zaman sans yanınızda olmayabilir.Bu maçta öyle bir maçtı.
Lütfen elestiriletinizi kırıcı değil yapıcı yapın.Gerçek Samsun sporlular küçük düşürücü ve kırıcı konuşmaz.