banner388

Samsunspor açılış töreninde kazandı! 1-0

Samsunspor bu akşam Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda tören düzenleyerek Yeni Orduspor ile hazırlık maçı yaptı. Samsunspor hazırlık maçını 1-0 kazanarak açılışı galibiyetle süsledi.

Samsunspor açılış töreninde kazandı! 1-0

Samsunspor bu akşam Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda tören düzenleyerek Yeni Orduspor ile hazırlık maçı yaptı. Samsunspor hazırlık maçını 1-0 kazanarak açılışı galibiyetle süsledi.

27 Ağustos 2018 Pazartesi 00:11
Samsunspor açılış töreninde kazandı! 1-0
Samsunspor Haber-Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sezon öncesi açılış töreni düzenlendi. Samsun Büyükşehir Belediye Bando Takımı performansı ile başlayan tören Samsunspor'un tüm yaş grubu futbolcularının sahaya gelerek taraftarları selamlaması ile devam etti. Protokol isimlerinin konuşmasının sonra ise DJ Erman Palancıoğlu, taraftarlara müzik şöleni yaşattı.

SAMSUNSPOR'A BAŞARILAR

Hazırlık maçı başlamadan önce konuşma yapan Samsun Valisi Osman Kaymak, "Samsun’da 1 yıldır görev yapıyorum. Ben bir ilin valisi olarak Samsun’un üzüntüsü ve derdi benim derdimdir. Samsunlunun sevinci, mutluluğu benim mutluluğumdur. Bu düşünce ile gördüm ki, bütün taraftar Samsunspor’u çok seviyor. Onların sevdiği yerde vali olmaz mı? O niyetle Samsunsporlu oldum ve olmaya da devam edeceğim. Takımları ayakta tutan taraftarlardır. Sizlerin desteği ve sevgisidir. Tabi ki bu arada takımımızın yaşadığı süreci burada anlatmaya gerek yok. Bu süreçte elini taşın altına koyan Yüksel beye çok teşekkür ediyoruz. Gerçek bir Samsunlu, gerçek bir vatansever olarak geldi olaya el koydu. İsmail beyle birlikte ümit edilen ve bizlerin hayal olduğu Süper Lig'e çıkmayı emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bunu hep beraber görüyoruz ve takip ediyoruz. Samsunspor, Samsun’un ortak paydasıdır. Samsunspor, Samsun’un ortak aklıdır. İlkadım şehri olan Samsun’da Samsunlu vatansever vatandaşlarım Samsunspor’u sevdikleri gibi Samsun’u sevdiklerine inanıyorum. O anlamda ilini seven ülkesini sever. O yönüyle bu Samsunspor taraftarlığının Samsun’un da değişik aşamalardaki sorunların çözümünde bir çözüm olacağını düşünüyorum. Çünkü tribünde bütün partililer, iş adamları bir araya geliyoruz. Takımıza yeni katılan, transfer olan gençler var. Ben onlara hoş geldiniz diyorum. Gençlere seslenmek istiyorum; Gençler, gerçekten çok köklü bir takıma geldiniz. Çok onurlu bir takıma geldiniz. Samsunspor’da oynamak şereftir, onurdur. Lütfen onurunuz ve şerefiniz ile burada oynamaya devam ediniz. Ümit ediyorum ki bu sene, gelecek yıllar hem sizlere hem yeni katılan arkadaşlar, hem de Samsunsporumuza başarı getirsin, şans getirsin. Yeni takımıza yeni sezonda başarılar diliyorum. Yeni yönetime seçilen İsmail Uyanık kardeşim, gerçekten kendisiyle takımın her sürecini takip ediyoruz. Gerçekten işi bilen bir kardeşimiz. Arkasında Yüksel bey gibi kardeşimiz, iş dünyasından gelen, gerçekten Samsun’u ve Samsunspor’u çok seven birileri. Şuanda un var, şeker var, helva yapmamak için bir sebep yok. İnşallah helvayı yapıp, yiyeceğiz. Samsunspor’un süper lige çıkışını inşallah bu sahada yaşayacağız" diye konuştu.

BU LİGDE KALICI OLMAYACAĞIZ

Samsunspor'un yerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Kısmette yıllar sonra 53 senelik tarihinde Samsunspor olarak bunları yaşamak da varmış. Açılışını bir 3’üncü lig sezonu öncesinde burada beraber yapmak varmış. Kısmette görülecek günler varmış, yaşanacaklar varmış. Bulunduğumuz lige saygı gösteriyoruz. Biz burada kalıcı olmamalıyız. Sayın valimizin, Yüksel kardeşimin, belediye başkanımın söylediği gibi, yüksek hedeflere doğru kanatlanma zamanıdır. Çok fazla konuşmak istemiyorum, sadece bir şiir okumak istiyorum size" sözcüklerini kullandı ardından Murathan Mungan'ın Göç Yolları şiirini okudu.

Samsunspor: 1 – Yeni Orduspor: 0

Açılış töreninin ardından Samsunspor ile Yeni Orduspor karşı karşıya geldi. As kadrolarıyla karşılaşmaya çıkan iki takım da kıyasıya mücadele etti. Dostça geçen ilk 45 dakikada gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısı ise genellikle oyuncu değişiklikleriyle geçti. Her iki takım da kadroda bulunan bütün futbolculara forma şansı verdi. Samsunspor 81. dakikada Metin Can Cici'nin attığı golle karşılaşmadan 1-0'lık üstünlükle ayrıldı.
Son Güncelleme: 27.08.2018 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.