banner388

Samsunspor'a bir destekte Ulusoy'dan

Samsunlu iş adamı Fahrettin Ulusoy da Vali Kaymak tarafından Samsunspor için başlatılan yardım kampanyasına duyarsız kalmadı. 

Samsunspor'a bir destekte Ulusoy'dan

Samsunlu iş adamı Fahrettin Ulusoy da Vali Kaymak tarafından Samsunspor için başlatılan yardım kampanyasına duyarsız kalmadı. 

15 Ocak 2018 Pazartesi 12:59
Samsunspor'a bir destekte Ulusoy'dan

Samsunspor Haber - Samsunspor'a maddi destek noktasında Vali Osman Kaymak'ın öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasına Samsunlu iş adamlarından destek yağıyor. Samsunlu iş adamı Fahrettin Ulusoy da Vali Kaymak tarafından başlatılan yardım kampanyasına duyarsız kalmadı. Ulusoy'un kulübe bağışladığı para miktarı ise açıklanmadı.

RAKAM VERİLMEDİ

Samsun Valisi Osman Kaymak, kampanyanya destekte bulunan iş adamı Fahrettin Ulusoy'a teşekkür etti. Valilik resmi internet sitesinden yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Valiliğimiz öncülüğünde Samsunspor’a destek için başlatılan kampanyaya maddi katkıda bulunarak kampanyamıza katkı sağlayan İşadamımız Sayın Fahrettin Ulusoy'a çok teşekkür ederiz."

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Efe 2018-01-15 22:06:30

Fahrettin ulusoy saygideğer ve ekmegini yedigimiz bir insan öncelikle Allah razı olsun diyorum fakat bi konuyada deginmek istiyorum samsunspora yapilan yardimlar yoneticilerin karnini doyuruyor yaziktir diyorum insanlar evlerine ekmek goturemezken birilerinin masalarina meze parası olmasın toplanan paralar denetlenme takip inceleme yok klup dara dusuyor para toplaniyor hep ayni senaryo samsunda yol yok cukur dolgu cukur dolgu gına geldi gazetelerde boy boy samsunsporsa bilmem kac milyon toplandı sayın vali samsunda kactane evde ocak yanmiyor soba tutmuyor haberin varmı yok sen samsunsporu ayakta tut diger valiler gibi elbet bir gun hesap vakti gelecek merak etme kula degil herseye hakim olana hesap vereceksiniz