banner388

Samsunspor 3 oyuncu transfer edecek

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Zonguldak Kömürspor’dan Onur Eriş'i kadromuza kattık. Bunun dışında bir tane merkez orta saha, bir tane stoper ve bir tane de pivot forvet alacağız. Bunun için elimizde geniş alternatifli bir isim listesi var" dedi.  

Samsunspor 3 oyuncu transfer edecek

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır, “Zonguldak Kömürspor’dan Onur Eriş'i kadromuza kattık. Bunun dışında bir tane merkez orta saha, bir tane stoper ve bir tane de pivot forvet alacağız. Bunun için elimizde geniş alternatifli bir isim listesi var" dedi.  

21 Aralık 2018 Cuma 09:52
Samsunspor 3 oyuncu transfer edecek

Yılport Samsunspor Basın Sözcüsü Suat Çakır yeni kurulan bir ekip olmalarına rağmen iyi skorlar aldıklarını söyledi. Liderin 2 puan gerisinde ilk yarıyı üçüncü bitirdiklerini söyleyen Çakır, “ Deplasmanda kaybettiğimiz maç yok. Ancak sahamızda aldığımız Sancaktepe ve Keçiörengücü yenilgilerine çok üzüldük. Her ligin kendine özgü gerçekleri var.Biz de ligin ilk yarısında bu ligin gerçeklerine uygun oynamaya çalıştık. Teknik heyet bize transfer listesini sundu. Transfer komitesindeki arkadaşlarımız çalışmaları yapıyor. Kadromuzu takviye edeceğiz” dedi.

HER ŞEY GÜZEL OLACAK

Kırmızı beyazlı ekibin Basın Sözcüsü Çakır teknik heyetin raporu doğrultusunda 4 tane transfer yapmayı hedeflediklerini söyledi. Çakır, “ Zonguldak Kömürspor’dan bir arkadaşımızı kadromuza kattık. Bunun dışında bir tane merkez orta saha, bir tane stoper ve bir tane de pivot forvet alacağız. Bunun için elimizde geniş alternatifli bir isim listesi var. Kampa kadar transferlerimizi tamamlayacağız. Hazırlık maçlarında yeni arkadaşlarımız takımda yer alacak. Bunun için çalışıyoruz” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil Saka 2018-12-21 12:10:42

Alacağınız oyuncular mutlaka ve mutlaka ilk on birde sürekli oynayan oyuncular olmalı 2.devre çok zor geçecek bu gurupta şampiyonluğun 3 güçlü adayı var Keçiören hepsi sahada Asker,Sakarya ve Samsun en şanlısı Asker oyuncuları nedeni ile Keçiörendir.Samsunda takımda Gümüşhane,Bayrampaşa,Sarıyer,Sakarya maçları bazı oyuncuların hataları ile berabere bitti bunu kişmse görmezden geliyor.8 puan bu yüzden kayıp birde sahamızda Sancaktepe-Keçiören malubiyetleri hoca ve oyunculara yazıldı.Güzel insan her şeyini Samsun iin feda eden Yüksel Yıldırımın dediği gibi ikinci devre 17 maçı kazanacak kadro gerekli

Avatar
smsn 2018-12-21 10:29:08

sayın suat çakır takviye yapılacaksa kulübede yatan oyuncu transfer etmeyin... muhammet beşiri kaleci furkanı.. enesi gönderin madem dört transfer yapacaksınız direk katkı yapan ilk onbir oyuncuları alın.. golcü alın.. yatan oyuncu alıp paraları saçmayın...

Avatar
avni 2018-12-21 14:25:55

Eger Samsunsporun çok iyi bir kalecisi olsaydı., Şuan lider bizdik..Bu takım ne çektiyse kalecisizlikten çekti..! Bir takımı moral olarak oynatanda sürükleyen de kalecidir.. Süper liğe çıktıgımız yıl Ahmet Şahin in o süper kaleciligi bizi bir üst lige çıkardı..! Ondan sonra hep hüsran oldu..! Finallerde Furkan ıda gördük Bekiride..!

Avatar
Samsunspor 2018-12-21 11:43:57

Gerek yok arkadaş rahat bırakın kulübün kasasını transfer olmadan para yiyemiyor musunuz daha çok kendi futbolcumuzu çıkartalım illaa bu sene cikacaz diye birşey yok yavaş olsun ama sağlam mali güce sağlam futbolculara sahip olalım transfer için kapı kapı dolasan değil yetiştirdiği futbolcularla milyonlar kazanan klüp olalım basari ancak bu şekilde olur görüşündeyim alin topçuları çıkın üst sıralara batirin kulübü mali açıdan sonra odeyeme finans yüzünden düşürüp tekrar amatör kümeye madem düştük bir kere bunu iyi degerlendirelim

Avatar
Mustafa botla 2018-12-21 16:39:04

sevgili arkadaşlar kulüp transferden sürekli bahsediyor lakin bizim önceliğimiz kaleci kaleci olmazsa bir takımın şampiyon olması mümkün değildir

Avatar
Yılmaz 2018-12-21 20:11:33

En büyük rakip Kastamonuspor 1966 ikinci devre ligi domine edecekler.

Avatar
Kral 55 2018-12-22 18:44:44

Arkadaşlar bizem takıma 1tane nijeryalı forvet alın