banner388

Samsunspor 2-1 Gençlerbirliği | Maç Özeti ve Golleri

Samsunspor hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla mağlup etti. Samsunspor 2 Gençlerbirliği 1 maç özeti ve golleri haberimizde.

Samsunspor 2-1 Gençlerbirliği | Maç Özeti ve Golleri

Samsunspor hazırlık maçında Gençlerbirliği'ni 2-1'lik skorla mağlup etti. Samsunspor 2 Gençlerbirliği 1 maç özeti ve golleri haberimizde.

11 Ocak 2019 Cuma 12:47

TFF 2. Lig beyaz grupta yer alan Samsunspor, hazırlık maçında Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Maçta baştan sona üstün bir futbol sergileyen Samsunspor sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

ABDÜLKADİR OYNAMADI


İlk yarısı 0-0 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında takımımız skor üstünlüğünü de ele geçirdi. Sağanak yağış altında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısına teknik direktörümüz Taner Taşkın, 8 oyuncu değişikliği ile başladı. Şahin, Muhammet, Okan, Oğuz, Yılmaz, Canberk ve Ramazan'ın oynadığı ikinci yarıda, ilerleyen dakikalarda Berat ve Enes de forma şansı buldu.

GOLLER GELDİ 


Takımımız,  62.dakikada Okan Dernek ve 75.dakikada da Enes İslam ile 2-0 öne geçti. Gençlerbirliği ise maçın 88.dakikasında Mert Nobre'nin ayağından penaltı ile golü buldu. Karşılaşmayı takımımız 2-1 kazandı. Öte yandan maçın ikinci yarısında rakibiyle girdiği hava topu mücadelesinde yere düşen Erkam Reşmen'in köprücük kemiğinde kırık olduğu tespit edildi. Hemen hastaneye kaldırılan Erkam, tedavi altına alındı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sms 2019-01-11 13:25:29

şu muhammet beşiri gönderin lütfen geldiği yere..

Avatar
Metin55 2019-01-11 14:52:54

Samsunspor Antalyadaki iki hazırlıkmaçını harika oynadı.Takım çok beğenildi.İnşAllah Ligde de böyle oynayıp bu Futbolla rahat çıkarız.Takıma çok güveniyoruz. Ligde yeterki maçlarda bireysel hatalar yapmayalım.