banner388
banner390
banner410
banner408

Samsunspor 0-2 Altınordu 

Samsunspor, sahasında konuk ettiği Altınordu karşısında ilk devreyi 2-0 geride tamamladı. 

banner269

Samsunspor 0-2 Altınordu 

Samsunspor, sahasında konuk ettiği Altınordu karşısında ilk devreyi 2-0 geride tamamladı. 

16 Eylül 2017 Cumartesi 20:44
Samsunspor 0-2 Altınordu 

Samsunspor Haber- Samsunspor, TFF 1.Lig 5. Hafta karşılaşmasında sahasında Altınordu’yu konuk ediyor. Ev sahibi ekip ilk 45 dakikayı Altınordu karşısında 2-0 geride tamamladı. 

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında gelen goller 17. dakikada ve 43. dakikada Altınordu’dan geldi. 17. Dakikada ağaları havalandıran isim Mirkan Aydın, 43. Dakikada ise Murat Uçar topu fileler ile buluşturdu. İlk devrede sarı kart gören iki isim ise 27. dakikada Barış Alıcı ve 44. dakikada Recep Yemişci Altınordu takımından oldu. . 

İlk devreyi geride tamamlayan Samsunspor oyundaki tek oyuncu değişikliğini 34. Dakikada gerçekleştirdi. Samsunspor’da Ahmet Cebe oyundan çıkarken yerine Halil İbrahim Pekşen oyna dâhil oldu. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.