banner388

Samsunlu şehidin oğlu başkan oldu

Başkan Taşçı, Samsunlu şehit Piyade Er Umut Bulut’un oğlu Selçuk Yağız Bulut'a makamını teslim etti.

Samsunlu şehidin oğlu başkan oldu

Başkan Taşçı, Samsunlu şehit Piyade Er Umut Bulut’un oğlu Selçuk Yağız Bulut'a makamını teslim etti.

23 Nisan 2018 Pazartesi 17:34
Samsunlu şehidin oğlu başkan oldu

Samsun haber - Samsunlu Piyade Er Umut Bulut 6 yıl önce Hakkari Yüksekova’da şehit oldu. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, makamını şehit Piyade Er Umut Bulut’un oğlu Selçuk Yağız Bulut’a teslim etti.

Atakum Belediye Başkanı olan 1. sınıf öğrencisi Selçuk Yağız Bulut’a, 5. sınıf öğrencisi Duru Nehir Kalpaklıoğlu ve 6. sınıf öğrencisi Yağmur Ece Kalpaklıoğlu başkan yardımcısı olarak eşlik etti.

Minik başkan daha sonra zabıta ekiplerine telsizle anons geçerek çevre kirliliği konusuna dikkat etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Başkan yardımcıları Duru Nehir ve Yağmur Ece Kalpaklıoğlu ise Atakum'da yapımı devam eden Aqua Park’ın bitmesini beklediklerini ifade etti.

Başkan Taşçı, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Bayramı'nı ilçemizde düzenlediğimiz çeşitli organizasyonlarla kutladık. Bu kapsamda bugün Atakum Belediye Başkanlığı makamını kahraman şehidimiz Piyade Er Umut Bulut’un bizlere emaneti olan Selçuk Yağız Bulut’a teslim ettik. İnşallah Allah bu yavrumuza gelecekte güzel makamlar nasip eder. Bizler bu makamlarda gelip geçiciyiz. Makamların asıl sahipleri bugünün çocuklarıdır. Biz çocukların yarınları daha güzel olsun diye çalışan kişileriz. Bugün başkanlık koltuğunu devralan çocuğumuzun bahsettiği konulara karşı duyarlılığı beni fazlasıyla mutlu etti. Biz de bu konular üzerine daha fazla eğileceğiz, verdiği talimatları yerine getireceğiz. Bu vesileyle şehidimiz Umut Bulut’u da rahmetle anıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer 2018-04-23 19:44:17

Çok kilo almışsın başkan, maşAllah tosuncuk gibi olmuşsun, yoksa sen de mi çiftlikbank kuracaksın

Avatar
emin karagüzel 2018-04-23 19:46:01

başkanımıza helal oslun.

Avatar
samsun 2018-04-23 21:10:54

Oy verip pişman olduğum tek belediye başkanı. Boynu bükük oy isteyip, başkan olunca yükseklerden bakan bir insan.

Avatar
Yaşar ahmet özenç 2018-04-23 21:43:02

Helal olsun size başkanım

Avatar
Mahir 2018-04-23 22:46:57

Yalnız ilerleyen haberlerde Vali ve Büyükşehir de koltuklarını çocuklara vermiş. Valla sizin kotuk highline digerleri comfortline sayin başkan.