banner388

Samsunlu iş adamlarının desteğini bekliyoruz

Samsunsopr Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Özellikle geçmişten gelen oyuncu alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz” dedi.

Samsunlu iş adamlarının desteğini bekliyoruz

Samsunsopr Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Özellikle geçmişten gelen oyuncu alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz” dedi.

14 Şubat 2018 Çarşamba 17:11
Samsunlu iş adamlarının desteğini bekliyoruz

Samsunspor Haber – Kulüp Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, ekonomik yönden sıkıntıların devam ettiğini söylerdi. Kırmızı beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Karayılmaz , ”Taraftarlarımızın ve iş adamlarının kulübe desteklerinin devam etmesi gerekiyor. Valimiz Osman Kaymak’ın üstün çabaları sonucunda başlatılan yardım kampası devam ediyor. Şehrimizin önde gelen isimlerinin bu kampanyayı sahiplenip desteğini sürdürmesi gerekiyor” şeklinde konuştu.

PUAN SİLME CEZASI ALABİLİRİZ

Karayılmaz, “Özellikle eskiden forma giymiş ve alacakları yüzünden ceza alma riskimiz olan futbolcuların alacaklarının ödenmesi noktasında şehrin dinamiklerinden ve iş adamlarından yardım bekliyoruz. Bu eski futbolcu borçları ödenmezse ileri ki transfer dönemlerinde de tahtamız açılmayabilir. Başka cezalar da yiyebiliriz. FİFA futbolcu alacakları konusunda genellikle oyuncuları haklı buluyor. Bu konuda çok hassas davranmamız gerekiyor” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT ÖZ 2018-02-14 17:26:04

Samsunspora Büyükşehir Belediyesinden sürekli gelir getiren kaynaklar yaratılmalı şayet bunlar yapılmaz ise bu takım borçlarını ödeyemez ve yerli yabancı oyuncular fedarasyona şikayetle Samsunun puanları silinir bu da kümeye kadar gitmemize neden olur. Bu yönetim gerçekleşecek projeler üretmeli Bursada Kavaklılar tirit gecesinde Samsunspora 4155 TL. para topladılar bu örnek bir çok şehirde yapılabilir.Yurt dışıda olabilir. Yeni yönetim ve Valilik Tüm dernek Fedarasyonlara çağrı yapmalı bu işlerle ilgilenilmeli

Avatar
Âdil saka 2018-02-14 19:12:55

Çalışín borçlarıodeyin puanımız silinmesin para getiren projeler üretin dernek geceleri,piyongo vs.vs.bir seyler yapalím

Avatar
Ahmet 5561 2018-02-14 19:39:11

Büyükşehir Samsunspor’a sürekli destek olmak için kaynak oluşturacağına kendi borçlarını ödemek için kaynak geliştirsin önce kimin vergisini kime veriyor ne hakla

Misafir Avatar
Karadeniz55 2018-02-14 21:37:12 @Ahmet 5561

Ahmet 5561 YAllah Trabzon a !!! sen konuşma bu şehirde git Ts de Çay topla !!!

Beğenmedim! (0)