banner388

Samsun’da pazar günü HAYAT DURACAK 

Samsun, Pazar günü oynanacak Samsunspor – Kastamonuspor maçına kilitlendi. Bu maçta seyirci rekoru da deneyecek kırmızı beyazlı taraftarlar, Türkiye’nin gündeminde. 

Samsun’da pazar günü HAYAT DURACAK 

Samsun, Pazar günü oynanacak Samsunspor – Kastamonuspor maçına kilitlendi. Bu maçta seyirci rekoru da deneyecek kırmızı beyazlı taraftarlar, Türkiye’nin gündeminde. 

19 Ekim 2018 Cuma 14:37
Samsun’da pazar günü HAYAT DURACAK 

Samsunspor Haber  - Türkiye’nin gözü kulağı Samsun’da. İkinci Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Samsunspor, Pazar günü sahasında Kastamonuspor’u konuk ediyor. Bu maç ev sahibi takım için büyük önem taşıyor. Zira son 5 maçından galibiyetle ayrılan ve zirveye göz diken kırmızı beyazlılar, rakibini mağlup edip hem seriyi devam ettirmek istiyor hem de tribünlerde ki 30 bin taraftarına güzel bir akşam yaşatmak istiyor. 

BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARI BUNU DA BAŞARIR

Kırmızı beyazlı taraftarlarda Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak Kastamonuspor karşılaşmasında seyirci rekoru kırmak için hazırlıklara başladı. Taraftar grupları sosyal medya üzerinden Samsun halkını maça davet ediyor. Şu ana kadar satılan bilet sayısına bakıldığında büyük Samsunspor taraftarı, Pazar günü 19 Mayıs Stadı’nda 30 bin seyirci sayısına ulaşacak gibi gözüküyor. 
Haber: Özgür KALANBAK
 

Son Güncelleme: 19.10.2018 14:43
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Elli5 2018-10-19 14:57:55

Hadi bakalım inşallah 20-25 bin taraftar olur. Maça girecekler bileti muhakkak önden alsınlar, statta kanser olurlar bilet için..

Avatar
Serhat 2018-10-19 17:30:40

Bende biletimi aldım. Tüm samsunlu gençleri samsunluları maça bekliyoruz. Takımımıza ve başkanımıza sahip çıkalım

Avatar
Metin 2018-10-19 19:56:10

30 bin çok zor 20 bin olur insAllah.Tum Turkiyede Samsunspor ve taftarları konuşulmaya başladı.Yıldírím Holding sahipleri sağ olsun var olsun İyiki varlar.Samsun şehrinin olumlu yonde havası değısti Tum Samsunlular İlcelerle birlikte haydi maca

Avatar
Hasan Mete 2018-10-20 09:08:05

Evet İlçelerde maca ilgi göstemeli Belediyeler medya tesvik etmeli.Herkesi ailece maca bekliyoruz.Seyirci rekoru kırílmalı

Avatar
Ali er 2018-10-20 09:18:48

Arkadaşlar çok doğru Samsuna,Taraftarına sahip çıkan bu takımı kuran Yıldırımlara stadda büyük sevgi gösterilerinde bulunalım.Taraftar gurupları ve HaberAKS TV.bunu sağlamalı diğer medya gurupları bu güne kadar Yılporta çok az yer verdi.Bu yiğit,güzel adamlara çok teşsekkur ediyoruz.