banner388

Samsun’da bizi kimse yenemez  

Yılport Samsunspor, bu sezon hem iç sahada hem de deplasmanda müthiş bir istatistik ortaya koyuyor. Kırmızı beyazlılar, özellikle iç sahada süper sonuçlar alıyor. Lider, evinde oynadığı 11 maçın 9’unu kazanırken sadece 2 beraberlik aldı. 

Samsun’da bizi kimse yenemez  

Yılport Samsunspor, bu sezon hem iç sahada hem de deplasmanda müthiş bir istatistik ortaya koyuyor. Kırmızı beyazlılar, özellikle iç sahada süper sonuçlar alıyor. Lider, evinde oynadığı 11 maçın 9’unu kazanırken sadece 2 beraberlik aldı. 

06 Şubat 2020 Perşembe 09:55
Samsun’da bizi kimse yenemez  

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup’ta Yılport Samsunspor, sezona damga vurmak üzere. Sezon başından bu yana elde ettiği sonuçlarla herkesin dikkatini çekmeyi başaran kırmızı beyazlılar, grupta 52 puanla zirvede yer alıyor. Yılport Samsunspor’un dikkat çeken bir istatistiği de iç sahada hiç yenilmeyişi. 

ÇOK ATIP AZ YİYOR 

Kırmızı beyazlılar, bugüne gelene kadar evinde oynadığı 11 maçın 9’undan galibiyetle ayrılırken; sadece 2 müsabakadan beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu periyotta rakip kaleye tam olarak 30 gol bırakırken; sadece 3 gol yedi. Yılport Samsunspor’un evindeki müthiş istatistiğini sezon sonuna kadar devam ettirmesini ise kesin gözüyle bakılıyor. 

30 BİN TARAFTAR OLACAK 

Yılport Samsunspor, Pazar günü sahasında Afjet Afyonspor ile karşı karşıya geliyor. Şampiyonluk yolunda oynanacak bu zorlu müsabaka öncesinde kırmızı beyazlı ekipte, hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken; taraftarlar, 19 Mayıs Stadı’nı tıklım tıklım doldurmaya hazırlanıyor.  30 bin kişi ile takımlarına büyük destek verecek kırmızı beyazlı taraftarlar, oyuncularına tam destek verecek. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir Sağlam 2020-02-06 11:41:47

Maçı TRT verdiği için 30 bin çok çok zor birde Samsunda Takım oyunu diye bir şey yok rakipler daha çok Gol pozizyonuna giriyor bu yüzden Taraftarlar sıkıntılı maç seyrediyor bu yüzdende maça gelmek istemeyenler var.

Avatar
Çözüm bulun. Lütfen. 2020-02-06 13:46:04

Orta sahada ferhata kubilaya veya gokhana veya muhsine adam adama markaj yapilinca oyun kuramiyoruz. Bunu bir çozun. Defansla forvetin arasi cok uzun oynayinca cok yan top oynuyoruz. 4 2 3 1 sistemini ya bilmiyoruz yada uygulayamiyoruz. O zaman 4 4 2 ye gore kadro cikarin oynayin. Bir sistem olsun. Rakipler bizi çozmuş her mac 15 20 pozisyon veriyoruz. Bir yerde yanlis var. Lutfen.

Avatar
Bizden son uyarı takıma psikolojik destek sağlayin. 2020-02-06 10:52:10

Bir kere de laf dinleyin.!!!!!! :
Prof.Dr. Üstün Dökmen hocayı getirin : Bu takıma liğ sonuna kadar psikolojik destek sağlasın. arkadaşlık,birlik beraberlik takımdaşlık sağlayın. Bu pozitif bilim kullanın.

Avatar
İbrahim 2020-02-06 14:10:26

Ne kadar çok biliyorsunuz. Samsun Spor boşuna hoca aramış.arkadaslar hemen de teşhisi koymuş.

Avatar
Kürşat 2020-02-06 14:32:08

İnşAllah diyin nazar değmesin

Avatar
Wiwa55 2020-02-06 21:30:58

Her yerde konuşmayın la nazar deyecek