banner388

Samsun zirveyi sevdi 2-0 

Kırmızı beyazlılar, Afjet Afyonspor karşısında galibiyeti Atabey ve Bahattin'in golleriyle ulaştı. Yılport Samsunspor bu sonuçla grupta liderliğini devam ettirmiş oldu. 

Samsun zirveyi sevdi 2-0 

Kırmızı beyazlılar, Afjet Afyonspor karşısında galibiyeti Atabey ve Bahattin'in golleriyle ulaştı. Yılport Samsunspor bu sonuçla grupta liderliğini devam ettirmiş oldu. 

09 Şubat 2020 Pazar 15:35
Samsun zirveyi sevdi 2-0 

Türkiye Futbol İkinci Ligi Beyaz Grup'ta Samsunspor kazanmaya devam ediyor. Kırmızı beyazlılar, saha ve taratarı önünde oynadığı maçta Afjet Afyonspor'u her iki yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Soğuk ve ara ara yağan yoğun kar yağışı altında oynanan müsabakaya kırmızı beyazlılar, taraftarının desteğiyle etkili başladı. Yılport Samsunspor, ilk ciddi atağında Atabey Çiçek ile 1-0 öne geçti. 

OYUN TATMİN ETMEDİ 

Galibiyet golüyle moral bulan kırmızı beyazlılar, farkı artırmak için rakip Afjet Afyonspor kalesine yüklendi. Ancak kırmızı beyazlılar, yaptığı ataklarda başarılı olamadı. Karşılaşmanın ikinci devresine bu kez hızlı başlayan konuk takım Afyonspor oldu. Mor beyazlılar, hızlı ve baskılı oyunuyla skora denge getirmeye çalışsa da oyuna sonradan dahil olan Bahattin Köse'nin golüne engel olamadı ve Samsunspor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
Samsunspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Manisa ilk ve son final maçi. 2020-02-09 16:23:47

Yenersek direk şampiyon oluruz. Beraberlikte yüzde 80 şampiyon oluruz. Çünkü sariyer ve sancaktepe deplasmalarimiz var. Yenilirsek play off ta çok zorlaniriz. O yüzden çok iyi hazirlanalim.

Avatar
Nihat Yazıcıoğlu 2020-02-09 16:04:19

Haydi gençler Büyük Samsun sizin yeriniz orası deil.sizleri birinçi ligte görmek istiyorum ha gayret

Avatar
Ahmet gonca 2020-02-10 00:23:26

Galibiyet güzel herkese teşekkür o kar altında kendimizi heba ettik tabiki pişman değilim bu takım canımız ama inanın 5 mactır stada geliyorum ama zerre kadar oyundan zevk almıyorum oyun yok sıfır

Avatar
Ahmet gonca 2020-02-10 00:25:59

Ertuğrul hocam Allah razı olsun mükemmel birisin herşeyi içten candan yapıyorsun tam ama hocam ne takım oyunu var nede futbolcu istikrarı başından beri stada geliyorum hiç zekv oyun yok