banner388

Samsun'da travestiden usturalı saldırı

Samsun'da dün gece meydana gelen olayda 18 yaşında genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğradı.

Samsun'da travestiden usturalı saldırı

Samsun'da dün gece meydana gelen olayda 18 yaşında genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğradı.

14 Aralık 2017 Perşembe 09:00
Samsun'da travestiden usturalı saldırı

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi İlkadım Polis Lojmanları karşısı 100. Yıl Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, garson olarak çalıştığı iş yerinden çıkıp yanında kardeşi ve arkadaşı ile birlikte evine giden 18 yaşındaki genç, sokak ortasında bir travestinin usturalı saldırısına uğradı. Ölümden dönen ve kanlar içerisinde kalan genç hastanelik oldu.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Öğretmenevinde garson olarak çalışan 18 yaşındaki Kerem B., yanındaki kardeşi ve arkadaşı ile birlikte yaya olarak evlerine giderken bakışma yüzünden travesti olduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişinin usturalı saldırısına uğradı. Ensesinin üstü sağ kulağının arka kısmından ustura ile yaralanan Kerem B. sağlık ekipleri tarafından Samsun eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kerem B., eve giderken sokakta karşılaştıkları travestinin "niye bakıyorsunuz?" diye kendilerine saldırdığını öne sürdü.


Polis ekipleri olay sonrasında kaçan travestinin kimlik tespitine ve yakalanmasına çalışırken olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.


İHA

Son Güncelleme: 18.12.2017 09:56
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunTravesti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
misafir 2017-12-21 15:49:41

hırsızlar serbest arsızlar serbest çakallar serbest serseriler serbest mafyacılık oynayan mafyacılar serbest doğru ve dürüst vatandaş mahkum sesin çıkmasın öldürürüz vurdurum vururum asarım keserim olan sade vatandaşa oluyor.

Avatar
Muzaffer kurt 2018-10-21 23:16:44

Herkes akıllı olsun, zaman kötü kolla ğötü...