banner388

Samsun'da son idman 

Kırmızı beyazlılar, yoğun ve yüksek tempoda geçen antrenman programının Samsun ayağını başarıyla tamamladılar. 4 gün bayram tatili yapacak Samsunspor, 13 Ağustos'ta Erzurum'da buluşacak. 

Samsun'da son idman 

Kırmızı beyazlılar, yoğun ve yüksek tempoda geçen antrenman programının Samsun ayağını başarıyla tamamladılar. 4 gün bayram tatili yapacak Samsunspor, 13 Ağustos'ta Erzurum'da buluşacak. 

09 Ağustos 2019 Cuma 16:20
Samsun'da son idman 

Samsunspor Haber - Yeni sezon hazırlıklarının son etap öncesi yaklaşık 10 günden bu yana kendi tesislerinde çalışmalarını sürdüren Samsunspor, bugün son kez idman yaptı. 13 Ağustos'ta Erzurum'da yapılacak son kamp çalışmalarına kadar izin yapacak kırmızı beyazlı oyuncuların çoğu bayram tatillerini memleketlerinde geçirmek üzere şehirden ayrıldı. 

BUZ MEMNUN 

Samsun'da çok faydalı bir kamp dönemi geçirdiklerini dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İrfan Buz, "Oyuncularım yüksek tempomuza rağmen çalışmaktan hiç bir zaman şikayetçi olmadılar. Tüm oyuncu kadromu sergiledikleri üstün gayretlerinden dolayı kutluyorum. İnşallah Erzurum'da da bu tempomuzun üzerine çıkacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
GÖREN GÖZ. TAKIMDA EKSİK VAR.!!!! 2019-08-09 21:24:12

OYUN KURUCU SOL AYAKLI BIR ORTA SAHA LAZIM. SOL KANAT ZAYIF 34 HAFTAYI CIKARAMAZLAR. KALITELI BIR MILLI OYUNCU ALIN.BIR SENE DAHA BOSUNA GITMESIN.

Avatar
NAMAGLUP SAMPIYON SAMSUNSPOR. 2019-08-12 23:08:33

ÖZER HURMACI BEDELSİZ ALIN ....!!! :
10 NUMARA TECRUBELI ÖZER HURMACI ALIN.BONSERVIS YOK. BOSTA. ÖLÜSÜ BU LIGDE TOP OYNAR. IKI UC DERBI VE FINAL MACINI ALDIRIR.15 PUAN BILE KAZANDIRSA ŞAMPİYON YAPAR. SAYGILAR.BILAL KISA BOLUSPORA BEDAVAYA GITTI.

Avatar
FORZA SAMSUNSPOR!!!! 2019-08-14 14:59:00

OZER HURMACI BOSTA.YEKTA KURTULUS BOSTA. SELCUK SAHIN BOSTA
PARAMIZ VARSA BİR BAKIN BİRİNİ ALALIM. BİR SENE MAÇ BAŞI BİLE OLSA ANLAŞALIM. DİREK ÇIKALIM. NAĞMALUP ŞAMPİYON OLALIM. BİTSİN BU SÜPERLİĞ HASRETİ. GERÇEK YERİMİZDE MÜCADELE EDELİM. TÜM KARADENİZİN TEKRAR GURURU OLALIM.SAYGILAR.