banner388

Samsun Coştu Bir Kere...

TFF. 1. Ligin 25. Haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşan Samsunspor, sahadan ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı.

Samsun Coştu Bir Kere...

TFF. 1. Ligin 25. Haftasında deplasmanda Altınordu ile karşılaşan Samsunspor, sahadan ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı.

17 Mart 2017 Cuma 22:49

Samsun Haber - Ligde kalma adına çok önemli bir galibiyet elde eden Samsunspor’da basın açıklamasında bulunan Teknik Direktör Osman Özköylü, keyifli bir ikinci yarı izlediklerini belirtti. Özköylü yapmış olduğu açıklamada, “Oyuncularımız, maçı kazanmaya dönük hamlelerimizi kolaylaştırdı. Genç ve diri bir rakip karşısında böyle oyun oynamak çok güzel. İlk 25 dakika çok iyi oynadık ve rakibe pozisyon vermedik. İkinci yarı kalemizde 2 tane tehlikeli atak oldu. Bunları yapmamamız gerekiyordu. Belli bir yorgunluk oldu, ona hak vermek lazım. İleriye dönük bize güç verecek bir galibiyet oldu” dedi.

Rehavete değindi

Oyuncularını sahada gösterdikleri gayretli ve coşkulu oyunlarından dolayı kutladığını söyleyen Özköylü, “9 tane daha zor maç oynayacağız. Zor bir ligde oynuyoruz. Gevşemeden, rehavete kapılmadan ilerlemek istiyoruz. Bu konuda oyuncularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erkankaya 2017-03-17 23:56:21

Gecen hafta akil veriyordunuz bu hafta akillandiniz diye dusunuyorum