banner388
banner390
banner410
banner408

Samsun'a lider döneceğiz 

Kırmızı beyazlı ekibin son haftalarda yükselen form grafikleriyle dikkat çeken isimleri Ramazan Çevik ve Bahattin Köse, Çarşamba günü oynayacakları zorlu Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını söylediler. 

banner269

Samsun'a lider döneceğiz 

Kırmızı beyazlı ekibin son haftalarda yükselen form grafikleriyle dikkat çeken isimleri Ramazan Çevik ve Bahattin Köse, Çarşamba günü oynayacakları zorlu Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını söylediler. 

01 Nisan 2019 Pazartesi 16:08
Samsun'a lider döneceğiz 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor'un son haftalarda performanslarıyla dikkat çeken isimleri Ramazan Çevik ve Bahattin Köse, Çarşamba günü oynayacakları zorlu Keçiörengücü karşılaşmasını kazanacaklarını söylediler. Yaklaşık 10 günden bu yana yoğun bir tempoda bu maça hazırlandıklarını dile getiren kırmızı beyazlı oyunculardan Ramazan Çevik, "Oyuncular olarak sorumluluklarımızın bilinci içerisindeyiz. Zor bir müsabakaya gidiyoruz. İnşallah takım olarak kalitemizi sahaya yansıtıp mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi. 

İYİ HAZIRLANDIK 

Kırmızı beyazlı ekibin yıldız isimlerinden Bahattin Köse de, "Keçiörengücü karşılaşması bizim için sezonun finali niteliğinde. Takım olarak uzunca bir süredir bu anı bekledik. Ve zamanı geldi. Artık çıkıp bize yakışır bir oyun sergileyip sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Keçiörengücü'nü mağlup ettiğimizde sıradan bir 3 puan almış olmayacağız. Şampiyonluk yolunda dev bir adım atacağız. Bunu başarabilecek güç ve kalitedeyiz. Ankara'dan lider olarak döneceğiz" şeklinde konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Kaptan 2019-04-01 20:30:42

Şampiyonluk için tek yol kazanmak.Bunu başaracak kaliteye sahipsiniz Kazanmaya tüm teknik ekip ve futbolcular odaklanın yeter.

Avatar
Veysel Sarı 2019-04-01 20:31:53

Bu maçta tüm oyuncular tek yürek olmalı Ramazan-Bahattinden bu maçta Goller bekliyoruz.Ramazana çok iş düşecek Defansımız çok dikkatli olmalı en ufak bir hatada Hakem ceza sahasında penaltı çalmak için fırsat kollayacak.

Avatar
Mustafa 2019-04-01 20:48:28

Haydi SAMSUNSPORum çarşamba günü sevindir bizi liderlik yakışır sana

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-04-01 22:32:51

HAYDİ SAMSUNSPORUM SENİ SEVİYORUZ. LİDERLİĞİN ZAMANI GELDİ.

Avatar
OKUYUCU 2019-04-02 15:48:40

kazanmakta yetmiyor iki farklı kazanmak gerek. ikili averaj uygulanıyor sanıyorum.

Avatar
saygın 2019-04-02 15:52:01

Kubilay oynama ihtimalinin az olduğu söyleniyor bu durum samsun için bir handikap değil tam tersi. kubi çok gereksiz çalım atma yüzünden devamlı top kaybediyor. bu yüzden deplasmanda bu affedilmez. onun yerine yılmaz daha sağlam oynuyor.