banner388

'Şampiyonluk yarışında biz de varız' Başkan Yıldırım oyuncularını tebrik etti

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kocaelispor maçı sonrası sosyal medya üzerinden teknik ekip ve futbolcularını güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrik etti. 

'Şampiyonluk yarışında biz de varız' Başkan Yıldırım oyuncularını tebrik etti

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Kocaelispor maçı sonrası sosyal medya üzerinden teknik ekip ve futbolcularını güzel oyun ve galibiyetten dolayı tebrik etti. 

22 Ocak 2022 Cumartesi 12:07
'Şampiyonluk yarışında biz de varız'  Başkan Yıldırım oyuncularını tebrik etti

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Başkanı Yüksel Yıldırım, Kocaelispor karşısında alınan 3-0'lık galibiyetten dolayı teknik ekip ve futbolcularını tebrik etti. Yoğun işleri sebebiyle dün akşam oynanan Kocaelispor müsabakasını statda izleyemeyen kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, maçın ardından sosyal medya hesabından kısa bir tebrik mesajı yayımladı. Başkan Yıldırım o mesajında şu ifadelere yer verdi; "Biz de Lig'de şampiyonluk yarışında varız demek için bu akşam güzel bir galibiyet aldık. Takımımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum ve tebrik ediyorum".

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Balıkçı 2022-01-22 12:27:18

Maç sonu Analizi

Samsunspor 3
Kocaelispor 0

_Nurullah***
_Aladdin*** _Sheldon** _Yunus** _Soner*** _Cihan*** _Hasan***_Osman*** _Fofana**_Yasin** _Tomane***

Yedekler:
Dk.61 _Tolcay**
Dk.77_Melih**_A.kılıç **
Dk.85 _Berk**

Goller:
Dak: 37 _Tomane***
Dak: 42 _Mandjeck(kk)
Dak: 74 _Hasan***

Samsunspor Kocaelispor İstatistikleri...

Topla oynama yüzdesi :% 54 _ % 46
Toplam Pas yüzdesi :% 84 _ % 79
Top kapma yüzdesi :% 84 _ % 21
İsabetli şut yüzdesi :% 26 _ % 37

Kocaelispor;
Mustafa hocanın oyuncuları 8 kez şut çektiler, İsabetli 3 şut kaleyi bulmadı. Oyuna psikolojik baskı ile başlayan agresif ve ürkek oynayan oyuncuları genel paslaşmada çok iyiydiler ama preste ve Top kapmada çok kötüydüler.

Aslında oyuna iyi başladılar ilk dakikada kalemizi yokladılar, Kırmızı kart ve Takım oyunu olmayınca oyundan düştüler. 11 kişi devam etseydiler zor bir 90 dakika yasayabilirdik.

Samsunspor;
Fuat hoca elindeki en hazır oyuncularla sahaya çıktı. Kocaelispor 'un agresif ve hücum futbolununa karşı oyuncularını birebir pres ve Top kapmada iyi eşleştirmişti.

Oyuncularımız defansta yunus ve sheldon bire birde çok iyiydiler. Özellikle Aladdin'in ve Soner'in defansta sağlam oynayarak kanatlardan ileriye çıkarak yaptıkları ortalar ve paslar çok iyiydi.

Yeni transfer Tolcay Ciğerci takımla çok uyumluydu, pas verdi pres yaptı, ortasahadan hücuma yönelik çok iyiydi, fuat hoca daha fazla şans vermeli.

Ortasahada Cihan Hasan Osman bugün mükemmel oynadılar tek hataları yakın oynamamaları idi. Takım olarak Bu 3'lüyü Top bize geçtiğinde daha yakın oynatmalıyız.
Hasan defansta ortasahada presi ve verdigi paslarla attığı golle mükemmeldi.

Fofana bugün günündeydi ve çok güzel paslar verdi gitti geldi Yasin'e verdiği pasları
Yasin değerlendiremedi, Yasin 5 şut çekti yanındakine pas verse gol olacak, Yasin kendine oynadığı zaman takıma zarar verdiğini anlamalı...

Tomane bugün harikaydı. Yapılan ortaları takip etmesi, gelen topları değerlendirmesi,
Ortasahaya gelerek pres yapması golü ile çok çok iyiydi. Yasin 2 kez pas vermedi verseydi tomane hattirik yapabilirdi.

37. dakikada Sağdan Aladdin'in ortaladığı topu Hasan kafasıyla altıpasa indirdi, topu iyi takip edip vuran Tomane ’nin golüyle 1-0 öne geçtik.

42. Dakikada Sağdan Aladdin'in ortasında
Topa yükselen Tomane'den önce Mandjeck' e çarpan top kalecinin bakışları arasında ağlarla buluştu. Durum 2-0 oldu.

74. Dakikada Sol kanattan Soner'in yaptığı ortada savunmadan seken topu kontrol eden Hasan'ın sert vuruşunda top kaleci İsmet'in altından ağlara gitti. 3-0.

Bugün oyuncular çok iyi oynadılar preste baskı kurmaya çalışırken çok yoruldular, daha yakın oynarlarsa daha çok pas yaparlarsa daha az yorulurlar.

Takım oyunu biraz vardı, hızlı paslarla top çevirme yine yoktu, oyuncularda yakın oynama yoktu, yardımlaşma tam manası ile yoktu, serbest vuruşlarda taktik vuruşlar yoktu, fuat hoca yokları var etmelisin.... Takım olmamız için bu şart...

Fuat hoca oyuncularına hala takım oyununu anlatamadı, Biz 19 kez şut çekiyoruz, 5'i kaleyi buluyor, 3 'ü gol oluyor. Tamam galip geldik, şut yüzdemiz çok kötü, Yasin Cihan fofana bugün şut yerine pas verselerdi 6 golü görürdük...

Hücum taktik pozisyonlarında bugün doldur boşalt ortalar yoktu, sağ veya sol kanada inerek yapılan ortalar harikaydı. çalışmanın karşılığını gördük, Hücuma çıkarken ortasahadan oyun kurarak daha çok yakın oynayarak pas pas pas yapmalıyız.

Genel Pas sayımızı 400 ortalamasından 500 ün üstüne çıkarmalıyız. Durarak oyun oynayan, kişisel oynayan oyuncuları hoca tesbit ederek pas ve preste uyarmalı, gerekirse oyuna yedek sokmalı.

Keçiörengücü deplasmanına kadar yeni oyuncular da daha çok adapte olacak, takım oyunu biraz daha gelisecektir. Fuat hoca milli maç arasını değerlendirip oyuncularının fiziki kondisyonunu arttıracak programlar yapmalı.
Bunun faydasını gördük ve göreceğiz.

Başkanım gidecekleri gönderip bir an önce
ortasahaya yıldız bir transfer yapıp transferi bitirmeliyiz. Başkanımıza Hocamıza oyuncularımıza sahip çıkalım.
2 haftada 2 galibiyet ! bizler inanıyoruz...
SAMSUNSPOR ŞAMPİYON OLACAK…

Avatar
VEDAT 2022-01-23 10:26:12

tamam da başkan golcümüz tomanenin yüzündeki o gol attığı halde bile mutsuz durgun halini görmezsen bu takım asla takım olamaz..tomane neden mutsuz??

Avatar
Ertuğrul 2022-01-22 15:40:05

2 transfer şart, 1 orta saha müthiş bir sol ayak, 1 de gol ayağı attığı, vurduğu gol olan. İnşAllah olmaz. Sakatlık, cezalı oyuncular gibi faktörler düşünülmeli. İlk 2 hedeflenmeli daha çok hafta var. Üstteki takımlarıda yenersek ilk 2 neden olmasın

Avatar
Bilal ersoy 2022-01-23 12:43:44

Ayağa pas yaparak üç pas da rakib onsekiz içinde olacak şekilde oynayacaksın bakıyorum oyun şekline ojyuncular Rakib oyuncuların arkasında topu alabileceğin yerde duracaksın yani ayağa pas ayağa pas şart gerekiyor

Avatar
Adil Saka 2022-01-23 13:06:38

Balıkcı Rumuzun tespitleri,yorumları çok anlamlı ve bir spor yorumcusu ve yazarlardan güzeldi.Samsuna Fofana gibi isabetli adı geçen yerlere yabancı,yerli Oyuncu alınırsa neden olmasın Süper Lige çıkarız.Çıkamazsak seneye bu Kadro ve Fuat Hoca ile Transfer yapmadan birlikte oynayan Oyuncularla rahat çıkarız.Haydi Başkanım güldür bu Şehri.

Avatar
Mustafa şenel 2022-01-23 13:27:31

Sn.başkan Kocaeli galibiyeti güzel ancak şampiyonluk için yeterli değil, 3 tane sağlam transfer gerekiyor 1-santrafor iyi bir 10 numara ve birde hızlı stoperal ve şampiyon ol ol.

Avatar
Cem Demir 2022-01-23 20:00:11

Evet Başkanım, sen bu takımı aldın buralara getirdin. İnşAllah daha yukarılara yani Süper Lige de çıkacağız. Ancak lütfen şu transfer belirsizliğini biran önce kaldır. Gitmeyeceklersede bilelim. Takımın ritmi iyi bence ancak oynadığımız takımlar direkt bize rakip olamazlar. Önümüzdeki maç bir basamak daha zor. İnşAllah onu kazanıp sonrada burda Bursa'ya yenip rakiplere göz dağı vereceğiz. Şampiyon Samsunspor ne istersen iste bizden.....