banner388

Şampiyon bu akşam Sakarya’da sahne alıyor 

Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. 

Şampiyon bu akşam Sakarya’da sahne alıyor 

Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. 

09 Mayıs 2019 Perşembe 09:19
Şampiyon bu akşam Sakarya’da sahne alıyor 

Samsunspor Haber – Türkiye Futbol İkinci Lig Play Off Çeyrek ilk maçları bugün oynanacak. Beyaz Grup’ta hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Yılport Samsunspor, bu akşam deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya geliyor. Atatürk Stadı’nda saat 20.45’te başlayacak kritik müsabakada hakem Kadir Sağlam düdük çalacak. 

SAKARYA YÖNETİMİ CANLI YAYIN İSTEMEDİ

Kırmızı beyazlı ekipte, bu akşam oynanacak Sakaryaspor karşılaşmasında sakatlığı devam eden Okan Dernek takımdaki yerini alamayacak. Sakaryaspor yönetimi, TRTspor’un canlı yayın teklifini kabul etmeyerek maçın yayınlanmasını istemedi. Yeşil siyahlı ekibin bu kararı futbolseverler tarafından büyük tepki çekti. 

DEPLASMAN TRİBÜNÜ KAPALI GİŞE 

Öte yandan kırmızı beyazlı taraftarlar, bu akşam oynanacak play off çeyrek final ilk maçına büyük ilgi gösteriyor. Sahurlarını evlerinde yaptıktan sonra otobüslerle Sakarya’ya hareket eden yüzlerce taraftar bu akşam Atatürk Stadı’nda oynanacak zorlu karşılaşmayı tribünde kendilerine ayrılan yerde takip edecekler. 
Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H..IBRAHIM DUMAN 2019-05-09 12:25:31

Futbol canlı oynanan bir spor.senin gibi başkan olmaz olsun gidemeyen insanlar tv.de izlese daha iyi olmazmi. Ozaman INŞALLAH sakarya yenilir.

Avatar
aşksamsunsporaşk 2019-05-09 10:58:47

haydi samsunsporum haydi güldürün yüzümüzü buradaki maçtada stadı tıklım tıklım dolduralım destek verelim samsunum şimdi destek zamanı

Avatar
Canik 55 2019-05-09 12:07:29

Samsunspor'umuza Başarılar diliyorum.
Sakaryaspor canlı yayın istememesinin sebebi maça atanan hakemden belli.Diger üç maçta düdük çalacak hakemler Özgüç Türkalp, Hakan Ceylan, Bülent Birincioğlu üçü de Süper ligde düdük çalmış hakemler. Kadir Sağlam ismini ben 1. Ligde bile duymadım. Sakaryaspor baskı altına alabileceği hakemi seçmiş gibi geliyor bana. Hocanın ve topcuların cok dikkatli olması gerekiyor. Rövanş maçında cezalı duruma düşebilirler.
Aman dikkat!!!!