banner388
banner390
banner410
banner408

Samaras bomba gibi

Kart cezası sona eren Yunan yıldız Samaras, Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımdaki yerini alacak.

banner269

Samaras bomba gibi

Kart cezası sona eren Yunan yıldız Samaras, Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımdaki yerini alacak.

27 Şubat 2018 Salı 09:14
Samaras bomba gibi

Samsunspor Haber - Kırmızı beyazlı ekibin Yunan yıldızı Gaeorgios Samaras, Cumartesi günü oynanacak zorlu Çaykur Rizespor karşılaşmasında takımdaki yerini alacak. Balıkesirspor maçında kart cezalası olduğu için oynayamayan ve eksikliği büyük ölçüde hissedilen yıldız oyuncu, RIzespor karşılaşmasında yine takımının en önemli kozu olacak. Samsunspor da Rizespor maçı öncesinde önemli bir eksik bulunmuyor. Yunan oyuncu, taraftarlarının desteği ile Rizespor engelini kayıpsız geçeceklerine inanıyor. 

ÇOK ZOR BİR MAÇ OLACAK 

Artık dönüşü olmayan maçlar oynadıklarının altını çizen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş, "Tüm zorluklara rağmen sahamızda oynayacağımız Rizespor ve hemen akabinde ki Elazığspor karşılaşmaları bizim kaderimizi çok yakından ilgilendiriyor. Böylesine hayati 2 maçı sahamızda taraftarımız önünde oynayacak olmamız ise bizim için büyük bir şans. Takım olarak çok iyi konsantre olup, bu zorlu virajı kayıpsız geçmeliyiz. Hem Rizespor hem de Elazığspor karşılaşmalarına avantajın bizde olduğunu düşünüyorum. İnanırsak başaramayacağımız hiç bir şey olmaz. Samsunpor büyük bir camia. Her zaman böyle cenderelerden çıkmayı başarmıştır" diye konuştu.

Haber : Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KAAN TÜRK 2018-02-27 09:26:36

Haydi hocam 2 maç 6 puan yap güldür şu şehrin yüzünü.