banner388

Sakatlıkları can sıkıyor 

Samsunsopr'da sezonun başlamasına sayılı günler kala Aytaç Sulu ve Ferhat Çulcuoğlu'nun sakatlıkları tekink ekibi kara kara düşündürüyor. Teknik direktör İrfan Buz, her ihtimale karşı Aytaç'ın yerine Erkam'ı Ferhat'ın yerine ise Oğuz'u hazırlıyor. 

Sakatlıkları can sıkıyor 

Samsunsopr'da sezonun başlamasına sayılı günler kala Aytaç Sulu ve Ferhat Çulcuoğlu'nun sakatlıkları tekink ekibi kara kara düşündürüyor. Teknik direktör İrfan Buz, her ihtimale karşı Aytaç'ın yerine Erkam'ı Ferhat'ın yerine ise Oğuz'u hazırlıyor. 

22 Ağustos 2019 Perşembe 11:30
Sakatlıkları can sıkıyor 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da ligin başlamasına sayılı günler kala Aytaç Sulu ve Ferhat Çulcuoğlu'nun şanssız sakatlıkları keyifleri kaçırdı. Sezon öncesi hazırlık döneminin en çalışkan isimleri olarak göze çarpan Aytaç ve Ferhat'ın Gümüşhanespor karşılaşmasında oynamama ihtimaline karşılık teknik direktör İrfan Buz, şimdiden önlemlerini aldı. Pazarspor ile oynanan son hazırlık maçında tecrübeli teknik adam, Aytaç'ın yerine Erkam'a şans verirken; Ferhat'ın yokluğu durumunda ise Oğuz Gürbulak forma giyecek. 

TAM KADRO İSTİYORUM

Sağlık ekibi ise sakat oyuncuları bir an önce iyileştirip oynar duruma getirmek için yoğun bir mesai içinde. Kulüp doktoru Mehmet Özden yönetiminde tedavileri devam eden Aytaç ve Ferhat'ın çok ciddi bir durumlarının olmadığı büyük ihtimalle sezonun açılış maçında oynayabilecek durumda olacakları öğrenildi. Öte yandan Okan Dernek ve bağırsak enfesiyonu geçiren Onur Eriş'in ise tedavilerine yoğun bir şekilde devam ediliyor. Samsunspor teknik direktörü İrfan Buz, haftaya başlayacak Samsun'daki çalışmalara herkesin hazır olmasını istedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Veysel Sarı 2019-08-22 14:38:47

Hocanın Aytaç Sulu israrını anlamıyoruz.Bu oyuncu önceki sezon hiç bir varlık gösteremedi bunun yüzünden goller yedik bir üst Lige Takım içinde gruplaşma ve ihanetlere göz yumuldu.Biz yine bu Ligden bazı oyuncular yüzünden çıkamaya biliriz.Örnek Of-pazarspor maçları

Avatar
4 MILYON AVROLUK FİYASKO. 2019-08-22 17:01:27

Ferhat guido atabey sakatlanirsa veya cezali duruma düşerse bu takim 4 maç kaybeder. O zaman sampiyonluk hayal olur. Takima transfer şart.

Avatar
AYTAÇ SULU GÜZEL KARDEŞİM İYİ DİNLE. 2019-08-22 19:09:29

SENİN YERİN ORTA SAHA DEFANSIN ÖNÜ. 4-2-3-1 SİSTEMİNDE SÜPER TOPÇUSUN. GERİ PAS VE YAN TOP OYNAMA.BİRAZ OYUN KURUCU VE ARAYA PAS ATMA ÖZELLİKLERİNİ ÖN PLANA ÇIKAR.KORNERLERDE KAFA GOLLERİNİ BEKLİYORUZ.YÜĞEĞİNLE CESARETLİ OYNA.İYİ MAÇLAR. SAYGILAR.BAŞARILAR.

Avatar
isa karabaşoğlu 2019-08-22 21:53:19

Allah aşkına arkadaş şu erzurumda kamp yapmaktan vazgeçin kaç senedir kamp yaptıysak hepside uğursuz geldi yemin ederim ya sanki başka yer yok aztopal bile itiraf etti rakımdan dolayı futbolcular olumsuz etkilandi diye. Bolu kampındaki performans nerde şimdiki performans nerde.

Avatar
bafra 2019-08-23 07:23:48

bu oyuncularla olmaz hocam daha şimdiden sakatlar zaten şakaları hep aynı senaryo....transfer yapın

Avatar
afra 2019-08-23 07:28:34

süper loto Bakırköy çıkmış duydunuz mu oyuncular Türkiye'de başka il ilçe yok sanki silme yalan düzen kendi adamlarına çıkardılar akıllı olun oyuncular samsunsporda siniz şampiyonluk istiyoruz