banner388

Sakaryaspor'un hocasından bomba gibi açıklamalar 

Haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin, bir gazetecinin 'Samsunspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna çok ilginç bir cevap verdi. 

Sakaryaspor'un hocasından bomba gibi açıklamalar 

Haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin, bir gazetecinin 'Samsunspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna çok ilginç bir cevap verdi. 

27 Şubat 2019 Çarşamba 17:04

Samsunspor Haber - Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin'den ilginç çıkış. Haftalık olağan basın toplantısında gazetecilerle bir araya gelen tecrübeli teknik adam, bir gazetecinin 'Samsunspor'un durumunu nasıl değerlendiriyorsunuz' sorusuna çok ilginç bir cevap veren Ertekin, 5 takımın inanılmaz bir rekabet içinde olduğunu ve lobisi güçlü takımın ilerleyen haftalarda daha ön plana çıkacağı iddiasında bulundu. 

NE DEMEK İSTEDİ 

İşte Sakaryaspor teknik direktörü İsmail Ertekin'in o ilginç sözleri; "Karşı takımları çok fazla irdelemek istemiyorum ama görüntüde şunu gösteriyor; Baktığınızda 4 tane hatta 5 takım arasında inanılmaz bir rekabet var. Futbolun sadece futbol olmadığı ortaya çıkıyor. Sahada kazanmak için çabamız tabiki olacak ama bazen bu da bir şey ifade etmiyor. 5 takımın dış lobileri çalışmaya başladı. Herkes çalışıyor kim kuvetliyse  onlar daha ön plana çıkacak hem sahada hem de dışında." 

Haber: Özgür KALANBAK

Anahtar Kelimeler:
SamsunsporLobiSakaryaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çamur İsmail 2019-02-27 19:55:47

Konuşana bakın hele Balıkesir'de tüm Türkiye tanıdı seni ne kadar çamur olduğunu tescillemiştin hala öylesin.

Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-02-27 20:28:20

ADAMLARI SAMSUNSPOR KORKUSU SALDI. ŞİMDİDEN BAHANE ÜRETMEYE BAŞLADILAR. ALLAH SAMSUNSPORUMUN YARDIMCISI OLSUN. İNŞALLAH ŞAMPİYON OLURUZ.

Avatar
kerim 2019-02-28 00:06:24

Eğer lobiden kastı kendi lobileriyle haklı. Samsunspor'un lobisi olmadığı belli, çünkü hakem hatalarından çok puan kaybımız var. Mesela Sakarya maçında. Acaba lobimiz daha çok gayret etmeli mi demek istedi?

Avatar
yandı mı 2019-02-28 00:18:19

noldu 90+ da kazanırken iyiydi ama yine 90+ da kaybedince canınız yandı saldıracak yer arıyorsunuz. sakaryanın buralara gelmesi bile çok büyük başarı daha ne bekliyorsun o takımdan.

Avatar
nesatk 2019-02-28 08:26:15

Sakarya halkını töhmet altında bırakma. Anlaşılan sizde işler böyle yürüyor. Eğer lobimiz olsaydı bu takım şu an en az 5 puan önde olurdu. Tüm sezon boyunca 1 penaltı kazanmış bu takım. İnsan herkesi kendi gibi sanırmış.

Avatar
Savaş 2019-02-28 08:53:09

terbiyesizsin sen..futbol adamı olmadığını nasılda belli ettin cahil herif..

Avatar
Melik 2019-02-27 18:20:49

Cokta yerinde tesbitleri var.mesela gecen hafta nigdedeki sakaryaspor musabakasini gozlemcilerinin samsun bolge olmasi tesadufmudur lobilerin faaliyetimidir.o macta kirmizi ve 5 sarikart teknikdirektorun tribune yollanmasi hersey bu lobi isi oldugunun delilleridir.kadrolarinin sonuc uretmekten acze dustugunu goren lobiciler masa basi yapmaya devam edecektir.Allah haksizlik yapan lobicilere sampiyonlugu nasip etmesin.

Misafir Avatar
Allah'ın kulu 2019-02-28 03:41:53 @Melik

melik misin nesin, biz ne lobiler gördük inan onların yanında bizim yapabileceğimizin esamesi bile okunmaz, biz anlamayız o işlerden rahat ol

Beğenmedim! (1)
Misafir Avatar
samsunlu 2019-02-27 19:56:15 @Melik

sakaryanın sahasında oynadığı samsunspor maçında verilen penaltılara ne dersin? lig bitecek samsunspor şu ana dek 1 kez penaltı kazandı,sadece sametin 2 kritik maçta 2 golü ofsayt olmadığı halde verilmedi.amed deplasmanında 3.golü haksız bir penaltıdan kalemizde gördük,dilersen daha birçok örnek veririm ama diyeceğim şudur; SAMSUNSPOR EZE EZE,KIRA KIRA BU LİGDEN BİR DAHA DÖNÜŞÜ OLMAMAK ÜZERE ÇIKACAKTIR.

Beğenmedim! (1)
Avatar
isa karabaşoğlu 2019-02-27 19:51:13

Yalandan kıvırma son dakikada yediğin niğdedeki golü bizmi attık.Ayrıca sakaryadaki maçta aldığın o bir puanıda hakemin size hediye ettiğini ne çabuk unuttun ismail efendi bizim kursağmızda kimsenin haram bir puanı yok ve oymayacak Samsunspor bileğinin gücüyle şampiyon olacak buna alıştır kendini ismail ertekin en fazla hakem hatasına maruz kalan biziz 23 hafta olmuş sadece kazandığımız 1 penaltı öyle boş boş konuşma hocam.