banner388

Sakaryaspor'da primler ikiye katlandı 

Sakaryaspor'da Başkan Cevat Ekşi, ilk devrenin son maçında oynanacak Yılport Samsunspor maçının galibiyet primini 6 bin TL olarak açıkladı.

Sakaryaspor'da primler ikiye katlandı 

Sakaryaspor'da Başkan Cevat Ekşi, ilk devrenin son maçında oynanacak Yılport Samsunspor maçının galibiyet primini 6 bin TL olarak açıkladı.

05 Aralık 2018 Çarşamba 09:32
Sakaryaspor'da primler ikiye katlandı 

Lig’de başarılı bir performans sergileyen Sakaryaspor’da futbolculara iç saha galibiyetlerine 3’er bin TL, dış saha galibiyetlerine ise 5’er bin TL prim veriliyordu. Yeşil siyahlı ekibin Başkanı Cevat Ekşi, Kastamonu maçı sonrasında soyunma odasına girerek Bayrampaşa ve Samsun maçının galibiyet primlerini yükseltti. 

AKILLARI SAMSUN'DA 

Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi, her iki maça da 6’şar bin TL prim belirlendi. Maddi kriz yaşayan yönetimin primleri yükseltmesi dikkat çekti. Öte yandan Kastamonu maçının galibiyet primlerinin de Cuma gününe kadar ödeneceği öğrenildi. Bu arada yeşil siyahlı ekip, Yılport Samsunspor'un Cumartesi günü oynayacağı Manisaspor maçını büyüteç altına alacak. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 05.12.2018 14:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Musa 2018-12-05 14:45:24

Yahu güzel kardeşim Sakaryasporu tebrik etmek lazım.Adamlar inançlı ve istekli.Samsunda bunu göremessin.Burada hasetlik yapacağınıza sizde onlar kadar çok isteyin ve gerekeni yapın.Siz burnunuzdan kılmı aldırmak istemiyorsunuz ha.Siz orada bukadar arzulu bir Sakaryasporu yenebileceğinizi mi sanmaktasınız.Hani meşhur tatangalar önünde.30 binin üzerinde taraftar kitlesiyle neye uğradığımızı şaşırmassak inanın yanılmam.Çünkü bizdeki kafa değil.Bu işin şakası yok.Kendinize gelin.O stadda Sakaryasporu geçen sene yenen olmadı.Teknik drektör değişikliğinden sonrada kimse bileğini bükemedi.

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-12-05 12:31:12

Sakarya isterse birimleri 10 Bin TL.yapsın biz deplasmanda çok iyi oynuyoruz ve orada onları yenecek kapasitemiz vardır.
Para onları daha çok strese sokacaktır.
Samsun sporlu dpircularin para derdi yoktur.Zaten hakettikletini Yönetim kendilerine veriyor. Bizde stres yok,tek hedef Galibiyet.

Avatar
Mert 2018-12-05 19:12:02

Bu is kalite topcuyla falan olmuyor.inanacak ve zafe r getirecek askerlere ihtiyac var.gecen sezon sakaryaspor gokte yildiz birakmamis ve tam 18 trilyonluk butceli generali bol takim kurmus ve o takim sampiyon olamamis ve dagilmisti.samsun da ayni bu gecen sezonun bol generalli sakaryasporunu andiriyor.onlarda bu sene asker topcu cok.yurekliler.isimiz zor hemde oldukca zor.

Avatar
avni 2018-12-05 18:49:44

Biim hocamız bi kere forvette gol pozisyonunda yanìndaki arkadaşına pas vermeme işini çözerse.., biz orada gol bulur yenebiliriz..!biz çogu maçlarda 3-4 farklı skorlar yapabilirdik.Bir türlü bu konuyu hoca futbolculara anlatıp da çözemedi maalesef..!

Avatar
Sakarya Samsun 2018-12-05 19:06:55

Öncelikle her iki takımada başarılar diliyorum..
Benim tek Bi söylemek istediğim bir şey var.. Bizde mühim olan prim değil Sakaryaspor da futbolu topçu oynar maçı taraftar kazanır.. Teşekkürler

Avatar
bahri 2018-12-05 10:56:43

bizde onbinlira yapalım..

Avatar
Samsunspor55 2018-12-05 11:01:22

Onlar yaptiysa bizde yapalim

Avatar
Onur 2018-12-05 14:46:34

Bizim takım kalite olarak Sakaryaspor'dan daha kaliteli eğer kendilerini kaybetmeyip maçı bırakmaz isek oradan galip gelebiliriz.