banner388

Sakarya mesaisi sürüyor 

Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde bugün yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yapılan 5 e 2 orta oyunu ile devam eden çalışma saha içi organizasyonlarıyla devam etti.

Sakarya mesaisi sürüyor 

Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde bugün yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yapılan 5 e 2 orta oyunu ile devam eden çalışma saha içi organizasyonlarıyla devam etti.

01 Mayıs 2019 Çarşamba 13:15
Sakarya mesaisi sürüyor 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Sakaryaspor karşılaşmasıyla normal sezonu tamamlayacak. Bu maç öncesinde hazırlıklarını sürdüren kırmızı beyazlı ekipte, sakatlığı tam olarak geçen İlyas Kubilay Yavuz’un da takımla beraber çalışmalara katılması camiada yüzleri biraz olsun güldürdü. 

MORALLER YÜKSELİYOR

Teknik direktör İsmet Taşdemir yönetiminde bugün yapılan ve yaklaşık 1,5 saat süren antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra yapılan 5 e 2 orta oyunu ile devam eden çalışma saha içi organizasyonlarıyla devam etti. Kırmızı beyazlı ekipte futbolcuların çalışmada ki istekli ve hırslı görüntüleri dikkatlerden kaçmadı.  

HERŞEYİMİZLE HAZIRIZ

Yüksek tempoda geçen antrenmanda teknik direktör İsmet Taşdemir’in ara ara oyuncularıyla saha içinde kısa süreli görüşmeler yapması gözlenirken; tecrübeli teknik adam, “Herşeyimizle play off’ları düşünüyoruz. Zorlu geçecek grup maçlarından en iyi sonuçları alarak taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Metin 2019-05-02 12:27:45

Sen elindeki kadro ile iki takım çıkartırken takım çıkartmada zorlanan Sakaryaspor ligin ilikyarısını lider bitirmiş.Sen dümenden de olsa biriki saatlik lider belki müsaade edmişlerse olabilmişsindir, hepsi bu.Önemli olan onlarca topçu ordusundan 3-5 takım çıkartmak değil, istikrarlı ve iş bitirici bir takım oluşturmak önemli.Daha takım bile olamamış bir Samsunspordan bahsediyoruz.Senin beğenmediğin Sakaryanın as kadrosu bilerek bu maça çıkartılmıyor.Bakalım 18 yaşındaki altyapı topçularına karşı Samsun ne yapacak.Turnuva takımı olan Sakaryasporu iyi izlemeli.

Avatar
Hibu 2019-05-01 14:22:24

Taraftarız bu iş zor kardeşim. Taraftar Bi umutsuzluk içinde. Sakarya maçında iyi futbol ve güzel Bi galibiyet yine yeniden doldurur tribünleri. Taraftarın Pozitif enerjisini arkasına alması için formül tek.

Avatar
Kavak55 2019-05-01 16:39:51

Biz elimizdeki kadroyla 2 takım çıkarabilirken Sakaryaspor kadro kurmakta zorlanıyor. Ligdeki son maçımızı kazanıp şehir olarak takım olarak moralleri yükseltmeliyiz. Eminim bu yazılanları okuyan futbolcular vardır,bizler onların kalitesine ve gücüne inanıyoruz, yanınızdayız..