banner388

Sakarya maçında sahada 

Sakatlığı tam olarak geçen İlyas Kubilay Yavuz’un Cumartesi Sakaryaspor ile oynanacak sezonun son maçında forma giyebileceği açıklandı. 

Sakarya maçında sahada 

Sakatlığı tam olarak geçen İlyas Kubilay Yavuz’un Cumartesi Sakaryaspor ile oynanacak sezonun son maçında forma giyebileceği açıklandı. 

30 Nisan 2019 Salı 16:56
Sakarya maçında sahada 

Samsunspor Haber – Yılport Samsunspor’un yıldız oyuncusu İlyas Kubilay Yavuz’dan müjdeli haber geldi. Sağlık ekibinin yoğun gayretleri sonucunda sakatlığı tamamen geçen ve bir süredir takımla beraber çalışmalara katılan kırmızı beyazlı oyuncunun, Cumartesi günü oynanacak sezonun son karşılaşması olan Sakaryaspor maçında teknik ekibin şans vermesi durumunda forma giyebileceği açıklandı. 

İLYAS DA OYNAMAK İSTİYOR 

İlyas Kubilay’dan gelen bu güzel haber camiada yüzlerin gülmesine neden oldu. Uzun haftalar sonra yeniden formasına kavuşacak olmasının sevincini yaşayan kırmızı beyazlı oyuncu, Sakaryaspor maçında oynamak istediğini teknik direktör İsmet Taşdemir’e iletti. Tecrübeli teknik adam da oyuncusunu Sakaryaspor maçında son durumunu görmek için en az 30 dakikalık bir süre vermeyi planladığını ifade etti. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 30.04.2019 17:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-05-01 01:27:24

İLYAS TAKIMIN HERŞEYİ. SADECE İLYAS. İLYAS SAMSUNSPOR TARİHİNE GEÇTİ.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-04-30 22:56:37

İlyas bizim için olmazsa olmazimiz dır.Oyunun kaderini değiştiren tek futbolcumuzdur.Onu izlemek zevk verir.

Avatar
Bence 2019-05-01 10:34:59

İlyas bence bu maçta oynamamalı. Play off ta muhtemel rakibimiz Sakarya. İlyas'ı onlara gösterirsek playy off da önlemini alacaklardır. Artık bu maçta sonuç önemli değil. Play off u taktiksel olarak düşünmeliyiz.

Avatar
smsn 2019-05-01 11:59:33

mümkünse playoflarda oynasın sakarya maçına gerek yok