banner388

Sakarya basını Berk'in yeni takımını duyurdu! Biz istedik onlar aldı 

Sakarya basını Samsunspor'un da peşinde koştuğu forvet Berk İsmail Ünsal'ın Manisa Büyükşehir Belediye ile anlaştığını iddia etti. 

Sakarya basını Berk'in yeni takımını duyurdu! Biz istedik onlar aldı 

Sakarya basını Samsunspor'un da peşinde koştuğu forvet Berk İsmail Ünsal'ın Manisa Büyükşehir Belediye ile anlaştığını iddia etti. 

12 Temmuz 2019 Cuma 11:11
Sakarya basını Berk'in yeni takımını duyurdu! Biz istedik onlar aldı 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un ısrarla kadrosuna katmak istediği ve teklif götürdüğü Sakaryasporlu forvet Berk İsmail'in Manisa Büyükşehir Belediyespor ile anlaştığı iddia edildi. Sakarya'da yayın yapan Medya Bar'ın 'ORGANİZE İŞLER GİBİ' başlığı ile duyurduğu haberde şu ifadelere yer verildi: "Sakaryaspor'da bugün seçilen İbrahim Nalbant yönetiminde seçildiklerinin ilk saatlerinde önce Dilaver Güçlü sonra Zahit Fındık ve son olarak Berk İsmail Ünal'ın Manisa ekibi Büyükşehir Belediyespor Kulübü ile anlaşmaları moralleri bozdu. Özellikle başkan Nalbant'ın genel kurulda 'Dilaver ile anlaştık' açıklaması sonrasında Zahit ve Berk'in de Manisa ekibiyle anlaşması kafalarda soru işaretlerine yol açtı."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2019-07-12 21:05:26

TAM İSABET.

Avatar
Adil Saka 2019-07-12 18:10:42

Sakaryadan Dilaver Samsunda iş yapardı.Manisaya gitmiş Manisa çok yetenekli oyuncular almaya başladı tamda bu Ligin oyuncularını alıyorlar.Benim anlamadığım bu Belediye Takımı 20 Trilyonluk bu bütçeyi nereden bulacak Manisada bir şeyler oluyor.

Avatar
İsmail 2019-07-12 20:14:29

Bu gidişle geçen sezonki hataları tekrarlıyoruz gibime geliyor oyuncu transferlerinde yine hüsrana uğrayacağız liğin kaliteli oyuncularını başka takımlar aldı

Avatar
Samsunlu 2019-07-12 15:57:18

Samsunspor olarak nasil istedigimiz oyuncuyu baska takimin almasina izin veriyoruz anlamis degilim. Eskiden olsa derdimki yeteri kadar paramiz yok, peki simdi mazuriyet olarak ne gosterecekler.
32 macda 5 gol atmis diye ovunup yeni bir Forvet oyuncu alindi. Bana gore 32 cada 5 gol atmak cokda ovunecek bir performans degil. Eldin adilovic bir sezonda 19 gol atmisdi ve takima yaranamadi.Bunlar neyine goveniyor . Bize kaliteli ust duzeyde futbolcu lazim.

Avatar
bafra 2019-07-12 19:51:28

acele edin dedik böyle kaptirirsin işte elini çabuk tutucak samsunspor da kalik yaşlı oyuncular gelsin Her zaman ki terane...şampiyon olacak takım iyi oyuncu alır. ...

Avatar
Gurbetci 2019-07-13 11:48:57

Geen yıl çeşitl hatalar yapıldı..Bahaattin iyi başladı. Fakat ne hikmetse nuj yerini Abdüladir aldı. Bahattn fırsatçı hızlı bir oyucu.Abdükadir ağırbr oyucu.Takı geridenisabetli paslarla çıkaadı. Bize genç mücadee gücüy yüsek tocular gerekli. Takımı İRFAN BUZ hocaya teslim etsnler.İşine karışılmaz ise süper iler çıkaracağına inanıyorum.İrfan Buz hoca bizim için büyük bir şans.