banner388

Sağlam Ajdin Hasic'i reddetti 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş'lı oyuncular Atakan Üner ve Ajdin Hasic ile ilgili ortacizgi.com’a özel açıklamalarda bulundu.

Sağlam Ajdin Hasic'i reddetti 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Beşiktaş'lı oyuncular Atakan Üner ve Ajdin Hasic ile ilgili ortacizgi.com’a özel açıklamalarda bulundu.

12 Ocak 2021 Salı 17:44
Sağlam Ajdin Hasic'i reddetti 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, ortaçizgi.com'a önemli açıklamalarda bulundu. Atakan Üner'le ilgilenmediklerini belirterek, "Bizim listemizde yok. Benim şampiyon olmam için tecrübeli oyunculara ihtiyacım var. O çocukları alıp riske atamam. Hiç ilgimiz yok." dedi.  Ajdin Hasic'in devre arası için kendilerine teklif edildiğini açıklayan Başkan Yıldırım, "Bize Hasic'i teklif ettiler. Menajeri Mirsad Türkcan'a Beşiktaş'tan "Biz devamlı oynatamayacağız. Devamlı oynayacak kulüp bulursa vermeye hazırız" denilmiş" dedi. 

DEVAMLI OYNATMA MADDESİ İŞİ BOZDU 

Mirsad Türkcan'ın kendilerini aradığını da sözlerine ekleyen Başkan Yıldırım, "Ama biz devamlı oynatma konusunda söz veremedik. Ertuğrul hocamız "Ben oynatmam, bana tecrübe lazım, yoksa şampiyon olmayız" dedi. Çocuk da Maşallah iki maçtır gol atıyor. Sergen hocada artık devam edecektir. Zaten yabancı alamıyoruz, yerli alıyoruz. Yoksa Hasic iyi oyuncu. Bulunduğumuz konu itibariyle dürüstlük yaptık. 'Gönder oynatırız' deriz sonra oynamadığı zaman sorun olur." dedi. 

HASİC KİMDİR ? 

Ajdin Hasic, 7 Ekim 2001 tarihinde Bosna Hersek'in Tuzla kentinde dünyaya geldi. Hırvatistan kulübü Dinamo Zagreb'in alt yapısında forma giymeye başlayan Ajdin Hasic, ara transfer döneminde Beşiktaş kadrosuna dahil oldu. Dinamo Zagreb'e yetiştirme bedeli olarak 180 bin Euro ödendi.Ajdin Hasic'in Beşiktaş’tan başka bir takıma transfer olması durumunda oyuncunun menajerine bonservis ücretinin %50 payı verilecek. 1,77 boyundaki sol ayağına sahip olan oyuncu, forvet ve sağ kanat mevkisinde forma giymektedir. Siyah beyazlı ekibin kadrosunda yer alan 19 yaşındaki oyuncu, bu sezon Beşiktaş formasıyla 6 maça çıkıp 2 de gol kaydetti. 

Kaynak: ortaçizgi.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gürol 2021-01-12 18:07:33

her maç oynattığın saviçeviten iyidir. ilyas kubilayı sıkıştığında seni kurtarması için oyuna alıyorsun ya ilyasın yerinde olsam ayağımı topa sürmem

Misafir Avatar
gürol 2021-01-14 10:35:15 @gürol

yarım saati bile sana kaç maç kazandırdı kaleye dikine gidebilen ikinci bir oyuncun varmı. yapılan transferlerden bize katkı sağlayanların isimlerini yazda bizde bilelim

Beğenmedim! (0)
Misafir Avatar
takipçi 2021-01-13 13:12:18 @gürol

ilyas konusunda hoca son derece haklı.ilyas yarım saatlik bir oyuncu bize doksan dk.çatır çatır top oynayan adam lazım.

Beğenmedim! (0)
Avatar
erhan 2021-01-12 23:13:53

bu gençler nasıl şans bulacak

Avatar
Kevser 2021-01-13 01:11:37

Kesinlikle HASİC i almaları lazım..

Avatar
ahmet 2021-01-13 10:20:53

Yüksel Başkan'ım vizyon politikanızın dışına sapmanız mantıklımı ? yaşlı topçularla şampiyon olmamız lazım diyen hocayı takımda neden tutuyorsunuz , salzburg leipzing gibi olacağınız dediniz ama biz karagümrük adanademirspor gibi pili bitmiş menager oyunlarına ham tutmuş kaşar topçuları toplamaya çalışıyoruz ..Yaşlı topçularla süperlige çıkacaksak sıradan bir hocaya dünya kadar para neden veriyorsunuz ? Enes gibi 19 yaşında kendi öz evlatlarımızı yedek klubusine mahkum bırakıyoruz ..Vizyon dediğiniz yaşlı topçularla koşmayan adamlarla süperlige çıkmaksa 1 sene daha çıkmayalım , Hasic gibi topçuyu reddetip volkan şen gibi topçuları istemek nedir ... Yazık günah sizin paralarınıza gerçekten , bu takım zaten bu ligin üstünde topculara sahip tek yapmanız gereken bu ligin hocasını getirmek

Avatar
arkadaş ak 2021-01-13 14:39:03

arkadaş biraz geçnlere yer verin.. bu ne böyle ya

Avatar
SS55 2021-01-13 18:29:11

Bjk şampiyonluğa oynamadığı için sergen oynatabilir. Ama biz şampiyonluğa oynuyoruz hoca haklı. Çok biliyonuz!!!