banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlam: “Takıma yapılan ağır eleştirileri kabul etmiyorum” Bize kimse top  oynayamıyor  diyemez 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Rakip sahada en çok top kazanan takımız ve rakip sahada en çok sahipsiz top kazanan takımız. Bu rakamlar doğrultusunda hiç kimse takımımıza koşmuyor, savaşmıyor, mücadele etmiyor diye bir eleştiri getiremez" diye konuştu. 

banner269

Sağlam: “Takıma yapılan ağır eleştirileri kabul etmiyorum” Bize kimse top  oynayamıyor  diyemez 

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Rakip sahada en çok top kazanan takımız ve rakip sahada en çok sahipsiz top kazanan takımız. Bu rakamlar doğrultusunda hiç kimse takımımıza koşmuyor, savaşmıyor, mücadele etmiyor diye bir eleştiri getiremez" diye konuştu. 

18 Aralık 2020 Cuma 15:25
Sağlam: “Takıma yapılan ağır eleştirileri kabul etmiyorum”  Bize kimse top  oynayamıyor  diyemez 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, son haftalar takımına yönelik yapılan ağır eleştirilere de yanıt verdi. Rakamsal istatistiklerde bulundukları ligin üst sıralarda olduğunu dile getiren teknik direktör Sağlam, "Başkanımız Bursaspor maçı sonrası kendi fikirlerini ortaya koydu. Başkanımız bizim için çok değerli. O bizim ağabeyimiz, oyuncularımızın da babası. Bizler bugüne kadar aile içinde olan sorunları kendi içimizde çözmesini bildik. Bundan sonraki süreçte de bu gibi aile içinde yaşanan sorunları hep beraber kendi içimizde çözecek hoşgörü ve olgunluğa sahibiz. İleriye daha umutlu ve güzel bir şekilde bakacağız. Gelinen nokta itibariyle bugün Samsunspor olarak, bugüne kadarki performansımızdan daha iyisini yapabilir miydik? Yapabilirdik" dedi. 

ANALİZ PROGRAMLARINI KULLANIYORUZ

'Bundan sonra daha iyisini yapacağız' diyerek sözlerine devam eden Sağlam, "Takıma getirilen bazı eleştiriler var. Birkaç tespitimiz var. Milli takımların, futbol federasyonun ve birçok Süper Lig takımlarının kullandığı maç ve analiz programı var. Bu program doğrultusunda bize her hafta maçların rakamsal değerleri geliyor. Birçok parametre içerisinde üst sıralardayız. Mücadele (top kazanma, ikili mücadele kazanma, rakip sahada top kapma gibi) parametresinde ilk sıralardayız. 14 maçlık kısımda ikili mücadele ve top kapma sayılarında ligin birincisiyiz. Rakip sahada en çok top kazanan takımız ve rakip sahada en çok sahipsiz top kazanan takımız. Bu rakamlar doğrultusunda hiç kimse takımımıza koşmuyor, savaşmıyor, mücadele etmiyor diye bir eleştiri getiremez" diye konuştu. 

EN ÇOK POZİSYONA GİREN TAKIMIZ 

Sağlam son olarak şunları söyledi; "Mücadele anlamında bu zamana kadar yapılan eleştirileri kabul etmiyorum. Topa sahip olma noktasında maç başına topa sahip olma oranında yüzde 56 ile birinci sıradayız. 1 maçta en çok pozisyona giren takımlar listesinde Adana Demirspor ile beraber ilk 2 sıradayız. Maç başına 6 pozisyon ile birinci sıradayız. Maç başına en çok şut atan ve isabet sağlayan takımız. Bu takıma kimse ‘top oynayamıyor, oyunu yönlendiremiyor, yönetemiyor, pozisyona giremiyor’ diye bir eleştiri de getiremez, bunu kabul etmiyorum.”


Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Timsah 2020-12-19 23:21:38

Ertuğrul hocaya sahip çıkin biz sahip çikamadik ne haldeyiz

Avatar
HFO 2020-12-18 17:25:48

NETİCE ORTADA. LİGDE KAÇINCIYIZ.

Avatar
Samsunlu Ilhan 2020-12-18 20:43:49

Sevgili hocam. Sezon sonunda en fazla top kimde olana kupayı vermiyorlar. En çok puanı olana veriyorlar. Puanlarda gol atana geliyor. Biz gol niye atamıyoruz sevgili hocam? Buna acil bir çözüm lazim yoksa işimiz çok zor. Saygılar

Avatar
VEDAT 2020-12-18 20:45:57

HOCAM NEYİ NASIL ANLATIRSAN ANLAT SONUÇLAR ORTADA TARAFTAR,BAŞKANIMIZ,SAMSUN MEDYASI BU OYUNLA ASLA VE ASLA SÜPER LİGE ÇIKAMAZ.TAKIMDA GİTMESİ GEREKEN OYUNCULAR VAR.

Avatar
Osman GEÇGEL 2020-12-18 20:50:46

Hocam; Sonuç?? Bursa maçının konuşulacak bir tarafı yok, mazereti de yok. Balıkesir maçında iki gol atan adamdan da hiçbir şey olmaz. Bunu da buraya yazıyorum. Umarım ben yanılırım.

Avatar
Pala 2020-12-19 08:44:35

Diğer takımlarda ki bir golcü bizde olsaydı mesela Marco paşao gibi. Bizi tutan olmazdı. Bizim gol yollarında ele geçirdiğimiz fırsatı değerlendirecek oyuncuya ihtiyacımız var. Tomane oynayamadı.sakat.5 6 futbolcu alacağımıza sağlam 2 alalım yeter. Şimdiden önlemleri alalım. Yoksa geç kalırız. Şampiyonluk potasında 6 takım var. SAYIN BAŞKANA geçmiş olsun. İnşAllah bir an önce iyileşir. Başkan yardımcımızın ailesine sabırlar dilerim.

Avatar
burak 2020-12-19 11:30:16

Pandemi olayından kimse rahat değil Başkan yardımcımız bile hayatını kaybetti yakınlarımız hayatını kaybetti insanların psikolojisi bozuk , bu takım bu sezon çıkacaktır sabretmek lazım inanmak lazım.

Avatar
Carşambalı 2020-12-19 21:44:36

Bu takm şu anda acık ara puan farkı olması gerekirdi maalesef hocam yapılan transferleri kim yapıyorsa bu oyuncularla bu samsunspor başarılı olamaz başkanın parasına emeklerine yazık sizde gercekci olun görünen göz kılavuz istemez takımdan en az 5 /6 futbolcunun gitmesi gerek onlarıda siz belirleyin gidenleri ve gelenleri sadece siz belirleyin takımın tek patronu olursanız bu takım cok işler yapar sayenizde samsun halkı vAllahi hep arkanızda olur maddi ve manevi başarılar