banner388

Sağlam: Sokağa atılacak bir kuruşumuz dahi yok 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Gerede kampında transfer konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Sağlam: Sokağa atılacak bir kuruşumuz dahi yok 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Gerede kampında transfer konusunda çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

06 Ağustos 2020 Perşembe 17:30
Sağlam: Sokağa atılacak bir kuruşumuz dahi yok 

En ekonomik en kaliteli oyuncuları kadrolarına katmak istediklerini dile getiren başarılı teknik adam, kamuoyunda oluşan 'transferde geç kalınıyor' algısının son derece yanlış olduğunu da söyledi. Sağlam kulübün yayın organiza verdiği  röportajda şunları kaydetti; 

GEÇ KALMADIK, NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ

"Transferde geç kalıyoruz gibi kamuoyunda bir algı oluştuğunu biliyoruz. Aslında geç kalmadık. 40 günlük zamanımız var. Dolayısıyla kimsenin panik yapmasına gerek yok; biz ne yaptığımız biliyoruz. Ve bu konuda da çok kararlı bir şekilde devam ediyoruz. Tabi bir alt ligde olmamıza rağmen talip olduğumuz oyuncuların bir çoğu üst liglerde oynayan oyuncular. Dolayısıyla bir alt ligde olmamız zaman zaman bize sıkıntı çıkarabiliyor. 

EKONİMİK DAVRANIYORUZ

Bir başka söz konusu durumda ki bunu ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Yani samsunspor ekonomik anlamda çok güçlü. Her transfer görüşmesinde istediğimiz parayı buradan çok rahatlıkla alibiliriz şeklinde bazı kulüplerin astronomik beklentileri oluyor. Bunu da ortadan kaldırmamız gerekir. Bizim sokağa atılacak bir kuruşumuz dahi yok. Onun için hak eden futbolcuya hak ettiğini verip doğru futbolcuyu; bizi bir üst lige süper lige çıkaracak isimleri,  hatta ve hatta Süper Lig'de de devam edeceğimiz oyuncuları kadromuza katacağız. En ekonomik en kaliteli oyuncuları kadromuza katacağız".

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 06.08.2020 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.