banner388

Sağlam oyuncalarını tebrik etti 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında karakterli bir oyun ortaya koyan futbolcu grubunu tebrik ettiğini ve böyle bir takıma sahip olduğu için kendisini de şanslı hissettiğini söyledi. 

Sağlam oyuncalarını tebrik etti 

Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında karakterli bir oyun ortaya koyan futbolcu grubunu tebrik ettiğini ve böyle bir takıma sahip olduğu için kendisini de şanslı hissettiğini söyledi. 

16 Aralık 2020 Çarşamba 11:54
Sağlam oyuncalarını tebrik etti 

Samsunspor Haber- Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasında karakterli bir oyun ortaya koyan futbolcu grubunu tebrik ettiğini ve böyle bir takıma sahip olduğu için kendisini de şanslı hissettiğini söyledi. Teknik direktör Sağlam, maç sonunda yaptığı basın toplantısında maça dair şunları söyledi; İçeride oynadığımız Menemenspor karşılaşmasında kaybettiğimiz 2 puan sonrasında Bursaspor’da kaybettiğimiz 3 puandan sonra bugünkü karşılaşma bizim için kazanılması zorunluluk olan bir maç haline gelmişti. Bursaspor mağlubiyeti bizim için çok şansız bir mağlubiyet oldu. Hem Menemenspor hem de Bursaspor’da yaklaşık 20’ye yakın çok net pozisyonlarımız vardı. 

DAHA İYİSİNİ YAPACAĞIZ 

Cumartesi günü Bursaspor mağlubiyetini aldıktan sonra 2 gün sonra Aydeniz Et Balıkesirspor karşılaşmasına oyuncularımızı hazırlamak, onları o moral bozukluğu içerisinden çıkarıp bugünkü maça motive edebilmek gerçekten bizi uğraştırdı. Ama bugün gördüm ki oyuncularımız o olumsuzlukları bir kenara atmışlar, sorumluluk almışlar ve karakterli insan gibi hareket edip bugünkü karşılaşmayı başından sonuna kadar iyi mücadele edip, iyi futbol oynayıp, sonrasında 2 karşılaşmadaki birazında beceriksizlik, birazında şansızlık, diğer tarafında da kaleci yeteneği olan o kadar pozisyonları kaçırdıktan sonra bugün o anlamda da biraz daha becerikli davrandılar. Ben takımımı tebrik ediyorum, oyuncularımı tebrik ediyorum. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum”.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ARİF YAVUZ 2020-12-16 12:33:23

BEN TAKIMA VE ERTUĞRUL HOCAYA GÜVENİYORUM MUTLU SONA ULAŞACAĞIZ

Avatar
TAKİPÇİ 2020-12-16 21:38:52

oyuncularını tebrik edebilrsin ama gurur duyulacak sözü çok abartılı olmuş.birde nurullah tüm kredisini tüketti.ahmet ve furkana şans verilmeli eğer adalet samsun da bir mahalle adı değilse.

Avatar
Turgut karanfil 2020-12-16 12:24:30

Ertuğrul hocam olay tamamen"duygusal"

Avatar
Kemal T. 2020-12-16 15:17:32

Ne yani takım maç kaybedince hemen kudurup takımı satmak yok hedefler büyük ama yol uzun, sabır ise bu uzun yolda en büyük ilaç. Dikkat. Sabırlı olmayı öğrenin artık, trafikte, sporda, kalabalıkta vs.. sabır insana huzur verir. Sabır sabır...

Avatar
baba samsun 2020-12-16 16:56:00

başkan fırçayı atınca oynayan oyunculara bişey demiyorum aldığınız paranın hakkını verin lütfen

Avatar
burak 2020-12-16 18:12:30

ŞAMPİYON OLUN BU ŞEHRİ KIRMIZI BEYAZ'A BOYAYALIMMMMM