banner388

Sağlam; Öyle bir yarışın içerisindeyiz ki

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bizim kesinlikle direkt şampiyonluktaki rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları puan vermeden geçmemiz gerekiyor" dedi. 

Sağlam; Öyle bir yarışın içerisindeyiz ki

Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Bizim kesinlikle direkt şampiyonluktaki rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları puan vermeden geçmemiz gerekiyor" dedi. 

27 Ocak 2021 Çarşamba 13:08
Sağlam; Öyle bir yarışın içerisindeyiz ki

Samsuspor Haber - TFF Birinci Ligi'nde ikinci devrenin açılış maçında Altay'ı tek golle mağlup eden Yılport Samsunspor'da yüzler gülüyor. Kırmızı beyazlı ekip, aldığı bu galibiyetle zirveye bir adım daha yaklaşırken; teknik direktör Ertuğrul Sağlam,  "Bizim kesinlikle direkt şampiyonluktaki rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları puan vermeden geçmemiz gerekiyor" dedi. Sağlam, “Pandemi sürecinde, taraftarının desteğini tam anlamıyla arkasına alan bizim gibi takımların bence ev sahibi olarak oynadığı karşılaşmalar, biraz kayıp olarak görünüyor. Çünkü taraftar desteği ile burada müthiş bir atmosfer içerisinde oynanan maçlar bence hem ev sahibi olarak bize taraftarın gücünü hissettirirken, rakipleri de baskı altına alıyor" diye konuştu. 

HATA YAPMAMALIYIZ

'Rakipler artık deplasmanlarda çok rahat oyunlar oynuyorlar' diyerek sözlerine devam eden Sağlam, "Bunu biz de deplasman maçlarında yaşayacağız, özellikle taraftarı olan takımlara karşı oynarken bunu yaşayacağız. Yine de deplasmana gitmemek, kendi sahanda, bildiğin yerde oynamak bir avantaj gibi görünüyor. Bizim kesinlikle direkt şampiyonluktaki rakiplerimizle kendi sahamızda oynayacağımız karşılaşmaları puan vermeden geçmemiz gerekiyor. Öyle bir yarışın içerisindeyiz ki Bursaspor alttan geliyor, Keçiörengücü bu yarışın içerisinde tutunuyor, Altınordu kopmak istemiyor. 8-9 takımın verdiği ciddi bir mücadele var. Bu yarış içerisinde yanlış yapmamak, hata yapmamak ve bir boşluk bırakmamak lazım” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 27.01.2021 13:09
Anahtar Kelimeler:
SamsunsporErtuğrul Sağlam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPOR HERŞEYİMİZ 2021-01-28 11:20:48

KUBİLAYI İLK 11 DE OYNAT. İŞİ RİSKE ATMA.

Avatar
Onur 2021-01-27 23:18:59

Özellikle bursa giresun ve istanbul çok tehlikeli rakipler bursasporun tecrübe eksikliğinden dolayı yarıştan düşeceğini düşünüyorum ama istanbulspor ve giresunspor çok iyi futbol oynuyor. tutarsız fakat iyi top oynayan adana demirspor ve tuzlaspor var seri yakalarlarsa bu iki takımda çok tehlikeli. Kısacası her maça final havasında çıkacaz ve puan kaybetmiyecez yoksa işimiz çok zor

Avatar
Kuzey55 2021-01-28 23:44:41

Bu ligde farklı olduğumuz,2/3 hafta sonra belli olur,kadro ve hoca faktörü devreye girer, özlenen ŞAMPİYONLUK gelir.