banner388

Sağlam, ligde çok enterasan işlerin olduğunu söyledi ve ekledi;  KUL HESAP YAPAR KADER  GÜLER

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Kul hesap yapar kader gülermiş diye güzel bir söz var. Allah bir işin olmasını istediği zaman ol der ve olur. Olmasını istemediği zamanda iki cihan bir araya gelse o iş olmaz. O yüzden biz iyi niyetle dürüst bir şekilde işimizi yapacağız ve ondan sonrası Allah'a kalır". dedi. 

Sağlam, ligde çok enterasan işlerin olduğunu söyledi ve ekledi;  KUL HESAP YAPAR KADER  GÜLER

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "Kul hesap yapar kader gülermiş diye güzel bir söz var. Allah bir işin olmasını istediği zaman ol der ve olur. Olmasını istemediği zamanda iki cihan bir araya gelse o iş olmaz. O yüzden biz iyi niyetle dürüst bir şekilde işimizi yapacağız ve ondan sonrası Allah'a kalır". dedi. 

29 Nisan 2021 Perşembe 17:50
Sağlam, ligde çok enterasan işlerin olduğunu söyledi ve ekledi;   KUL HESAP YAPAR KADER  GÜLER

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, Cumartesi günü oynanacak Ankaraspor maçı öncesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özellikle şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle oynayan takımların enterasan işlere imza attığını dile getiren Sağlam şunları söyledi; "Kimseyi suçlamak istemiyorum ama bir cevap duymak istiyorum. Tuzlaspor bence bu ligin en zor deplasmanlarından Keçiörengücü'nü mağlup edip play off umutlarını yeşertiyor. Ve bir sonraki maçta yani Adana Demirspor maçında birbirinden önemli birçok oyuncusunu kadro dışı bırakıyor. Bunların üsteni U19 takımından gençleri bu maçta kadroya alıyorlar. 

TATMİNKAR BİR AÇIKLAMA YAPILMALI

Bu durumu bence futbol kamuoyunu tatmin edecek şekilde açıklamak gerekir. Yine geliyoruz daha yeni bir gelişme Balıkesirspor, Adana Demirspor maçında genç takım ağırlı ve bu zamana kadar ligde forma şansı bulamayan oyuncularını oynatacağını duyurdu. Bu durum bence futbolda haksız rekabeti tetikliyor.  Kul hesap yapar kader gülermiş diye güzel bir söz var. Allah bir işin olmasını istediği zaman ol der ve olur. Olmasını istemediği zamanda iki cihan bir araya gelse o iş olmaz. O yüzden biz iyi niyetle dürüst bir şekilde işimizi yapacağız ve ondan sonrası Allah'a kalır". 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 29.04.2021 17:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yok aga 2021-04-29 18:43:50

Kimsenin hesap yaptigi yok hoca efendi senin artis oyuncularin menemen macinda savasip kazanip gule oynaya superlige cikacaklardi. Benim onemini ve kirilma maci oldugunu hesaplayip gordugum menemende niye oynamadiniz laubali bir oyunla 1 puani bile sans ile aldik. Simdi babalar gibi liderdik.

Avatar
hatalı hesap 2021-04-30 06:20:05

Bu düşünceler şampiyon olamama durumuna karşı kamuoyu oluşturma çabalarıdır. Kader elbette vardır ama önce çalışmalıyız. Yumurtayı son ana kadar getirip şimdi kader, kul, hesap vs bunlar hoş şeyler değil

Avatar
Nct 2021-04-30 08:24:17

İş işteen geçti artık hocam ette pıçakta rakiplerin elinde bundan sonrası şansa kaldı.

Avatar
Arif 2021-04-30 09:40:43

Sen elindeki imkanlari dogru kullanma sonra millete laf soyle.bu takim bu kadroyla rakiplerine fark atardi.niye atamadi biliyinmu hoca senin egon yuzunden.kubilayi bitirene kada ugrastin.gocer sogutana ugrastin .simdi ne bekliyon .senin yerinde baska hoca olsaydi coktannnn gitmisti.bu takimi bu taraftari sen hasta ettin.simdi baskalari onu yapiyo bunu yapiyo mazaretin bumu .hicmi sen suc yokkk.simdi millet puan kaybedecekte biz cikacagiz ne hale dusurdun takimi.yanlis tranferlerle bu hale getirdin.

Avatar
Veyso 2021-04-30 10:23:44

Hoca göbeğini kedin kesecektin yeneceksin adanayı rahatına bakacaktın

Avatar
Kadir 2021-04-29 21:43:34

Su Samsunda yillardir boyle akliselim bir insan gormeyi ozlemistik gercekten. bircok basaridan cok daha anlamli bir kisilik bir durus...

Avatar
MetinYilmaz 2021-04-29 21:45:25

Allah kalbe bakar kul dile..bravo hoca

Avatar
Suat 2021-04-30 16:50:42

Hoca efendi evinde ads.yiyenemiyorsan .Giresunu yenemiyorsan birak git hocaligi.Giresuna tebrikler ads.ile 14 puan fark kapandi agizlarini acmiyorlar.Dogru kaderini yasiyacaksin.Bukemedigin bilegi opup bekliyeceksin.At camuruizi kalsin dedigi hesap.Sen neden kadro disi biraktin as oyuncularini ertugrul bey ha yonetim ha sen farketmez demek oluyormus boyle seyler.Gunahtir ayiptir bu ramazanda kimseye iftira atmayin ispatiniz yok ise.Hak eden kazansin.
Saygilar