banner388

Sağlam'ın 5 bankosu 

Birinci Lig’in ilk 4 haftasında oynanan karşılaşmaların tamamında forma giyen 18 futbolcudan 5 tanesi maçların tamamında sahaya ilk 11 de çıktı.  

Sağlam'ın 5 bankosu 

Birinci Lig’in ilk 4 haftasında oynanan karşılaşmaların tamamında forma giyen 18 futbolcudan 5 tanesi maçların tamamında sahaya ilk 11 de çıktı.  

07 Ekim 2020 Çarşamba 13:37
Sağlam'ın 5 bankosu 

Samsunspor Haber - Birinci Lig’de ilk 4 haftalık periyotta görev yapan 18 futbolcudan 5 tanesi maçların tamamında sahaya ilk 11 de çıkarak teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bankoları oldular. Nurullah Aslan, Yalçın Kılınç, Kerem Can Akyüz, Gökhan Alsan ve Freddy Plumain bir anlamda takımlarının vazgeçilmezleri oldu  Bu 5 oyuncudan kaleci Nurullah, savunmanın olmazsa olması Yalçın Kılınç ve yeni transfer Kerem Can Akyüz bu zamana oynanan müsabakalarda 90 dakika sahada kalarak ayrı bir başarıya imza atmayı başardılar. 

6 İSİM SÜRE ALAMADI 

Şampiyonluğun güçlü ismi Samsunspor, bu süreçte iki deplasmandan puanla dönerken; iç sahada ise iki galibiyet alarak 8 puanla sıralamada 5'inciliğe yerleşti. 
Kırmızı beyazlı ekipte, toplamda 18 futbolcu geçen 4 maçlık diliminde süre almayı başarırken; kaleciler Furkan Köse, Ahmet Altın, Erkam Reşmen, Yameogo,  Ferhat Çulcuoğlu ve Edwin Gyasi henüz süre alamadılar. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın bu oyuncularla ilgili önümüzdeki haftalar içinde nasıl bir hamle yapacağı ise şimdiden büyük merak konusu oldu, 

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
afra 2020-10-07 19:56:15

Nurullah yalçın hariç diğerleri yeterli değil futbolcu mu evet ama asla samsunspora uygun değiller Kubilay ilk onbir futbolcusu sonucu değiştiren bir yetenek orta sahada adam şov yapıyor gol yapıyor asist yapıyor çok yetenekli bir oyuncu plumain oynamıyor korkuyor neden bilmiyorum Gökhan bu sene hiç oynamıyor bilerek ve isteyerek tahmin edin bana göre takımı kuramiyorlar onbirler hep yanlış yapılıyor kerem solbek yetersiz geçen sene ki kadro çok çok başarılıydı neden bu sene tam tersi transferler mi yoksa kadro kurmakta mi sıkıntı var diye dusunuyorum

Avatar
samsunspor 2020-10-08 20:50:42

İlyas Kubilay Yavuz mükemmel bir maestro..Ertuğrul hocanın İlyas ile alıp veremediği nedir