banner388

Sağlam'dan TOMANE  yorumu

Kırmızı beyazlı ekibiun teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  "Tomane sezonu kapattı. Play-off’lar da hemen maçların sonunda oynanıyor. Bu sezon Tomane’den faydalanamayacağız.” dedi. 

Sağlam'dan TOMANE  yorumu

Kırmızı beyazlı ekibiun teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  "Tomane sezonu kapattı. Play-off’lar da hemen maçların sonunda oynanıyor. Bu sezon Tomane’den faydalanamayacağız.” dedi. 

30 Nisan 2021 Cuma 10:23
Sağlam'dan TOMANE  yorumu

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, sezona iyi başlayan ancak hemen ligin başında yaşadığı sakatlık kabusu olan Tomane hakkında konuştu. Dün basın mensuplarıyla idman öncesinde Nuri Asan Tesisleri'nde bir araya gelen kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, Portekizli forvetin sezonu kapattığını söyledi. Sağlam ayrıca, olası bir play off oynamaları durumunda da bu oyuncularından faydalanamayacaklarını net olarak söyledi.  

TEST SONUÇLARI BEKLENİYOR

Yarın oynanacak Ankaraspor karşılaşması öncesinde takımda sakat ve cezalı oyuncular hakkında da genel bilgiler veren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Sağlam, “Şu anda takımda herhangi bir eksiğimiz yok. Son maçlardaki kadromuzu muhafaza ediyoruz. Herhangi bir sıkıntımız yok. Kovid-19 testimizi olduk. İnşallah testten de olumsuz bir sonuç çıkmadan maça hazırlanmaya çalışacağız" diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
oyuncu 2021-04-30 10:39:08

yaşlı ve sakat oyuncu transferi yapmayın genç bulun yetiştirin yıllarca hizmet etsin adı duyulmamış yetenekli yıldız adayı bulun parlatın satın aynı zamanda para kazanın

Avatar
CANAN 2021-04-30 19:33:19

şu kofti yabancılarla oyalanmasaydık ..burak çalık-nadir-guido-kubilay iskeletini bozmasaydık en az on puan farkla işi çoktan bitirmiştik! yazık oldu beşbine.HELE O MATİAS MİDUR NEDUR O NE ÖYLE ARKADAŞ ADAM SANKİ 60 YAŞINDA ALLAHINDAN BEZMİŞ..AMA ONU SAHAYA KOYANLAR NASIL BİR FUTBOL ANLAYIŞININ İÇİNDELER ACABA?

Avatar
Nct 2021-05-01 11:14:16

Ümidim kalmadı benm bu yaşlı kadroyla işimiz çok zor inşAllah çkarız ama umudum yok.yazık başkanımız o kadar uğraştı

Avatar
Cem Demir 2021-05-01 12:10:15

Tomane gerçekten tam bir hayal kırıklığı oldu bizim için ne yazık ki. Yapacak birşey yok artık. Bundan sonra ki maçlarda kimden en iyi verimi alabiliriz ona bakacağız.