banner388

Sağlam'dan Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalar!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor'la oynanan ve 3-2 mağlubiyet yaşanan maçın sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

Sağlam'dan Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalar!

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çaykur Rizespor'la oynanan ve 3-2 mağlubiyet yaşanan maçın sonrasında önemli açıklamalar yaptı.

06 Aralık 2019 Cuma 00:02
Sağlam'dan Rizespor maçı sonrası önemli açıklamalar!

Samsunspor Haber - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur eleme maçında Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup olan Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Rizespor gibi bir takıma karşı ikinci maç için skor da avantaj sağlamaya çalıştıklarını ve bir yandan gol atmak, bir yandan da gol yememeye çalışmaya zorlandıklarını belirtti.

"Hatalarımız bize pahalıya mal oldu"

Çaykur Rizespor’a 3-2 mağlup olan Yılport Samsunspor’da Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Sağlam, ikinci maç için avantaj elde etmeyi planladıklarını vurgulayarak; “Maça daha önce oynatmadığımız oyuncuları oynatma fırsatı bulduk. İlk yarı çok kötü başladık. Özellikler birinci ve ikinci goldeki hatalarımız bize pahalıya mal oldu. Rizespor gibi bir takıma karşı ikinci maç için skor da avantaj sağlamaya çalışıyorduk. Bir yandan gol atmak bir yandan gol yememek bizim için zor oldu. İkinci ayrı iyi bir oyun ortaya koyduk. Oyuncularımız devre arası uyarılarımızı dikkate aldı. Maç sonuç itibari ile 3-2’lik skor hem stada gelen hem de televizyon maçında bizi izleyen taraftarlar adına 5 gollü bir maç oldu. İkinci maç öncesinde artık bizim de elimizde turu getirecek bir fırsat var. İnşallah turu taraftarımız önünde geçmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sms 2019-12-06 09:24:50

Dün doğalgaz faturası geldi. Kademe sıfırda durduğu halde 187 TL. Benim tikimde değil. Bu gariban halkın bedduası sizin dünyanızı da yakar, ahiretinizi de....

Avatar
acıgercek 2019-12-06 12:01:38

sms ye ithafen..kimseye bi şey olmaz merak etme..tanrı işi gucu bıraktı bu ülkeden giden beddualarla mı ugrasacak..ben kullarıma akıl verdim üstelik de "oku "ile başlayan kitap yolladım der...

Avatar
tam 2019-12-06 16:07:10

rövanş tam kadro ile alınmalı. artık kupada turları geçmek lazım. senelerdir hemen eleniyorduk.