banner388

Sağlam: Asla pes etmeyeceğiz

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi. 

Sağlam: Asla pes etmeyeceğiz

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi. 

03 Şubat 2021 Çarşamba 10:24
Sağlam: Asla pes etmeyeceğiz

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam,  Bandırmaspor karşısında  iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacakları 3 puanla zirve yarışındaki mücadelelerini devam ettireceklerini söyledi.  Sağlam, “Geçen gün ülke gündemini meşgul eden bir karşılaşma oynadıktan sonra o karşılaşmanın olumsuz izlerini bir kenara atıp, Cuma günü oynanacak çok önemli olan Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı hazırlıklarına başladık. Bereket Sigorta Ümraniyespor maçının ardından oyunculara izin vermeden hazırlıklarımıza başladık. İnşallah Cuma günü kendi sahamızda iyi bir mücadele, güzel bir oyun ve alacağımız 3 puanla da zirve yarışındaki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi. 

HER ŞEY YOLUNDA 

Şu anda herhangi bir sakat oyuncularının olmadığını dile getiren kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "Oğuz’un hastalığı vardı o iyileşti. Nadir’in sarı kart cezası mevcut. Onun dışında bir eksiğimiz görünmüyor. Altay maçındaki gibi güzel bir mücadele ortaya koyup, Royal Hastanesi Bandırmaspor maçının geleceğe ışık tutması açısından önemli olduğu kadar bize katkı sağlayacağını inanıyorum. Hem geleceğe umutla bakma açısından hem de geçen haftanın olumsuz izlerini üstümüzden atmak için önümüzde güzel bir fırsat var. İnşallah Bandırmaspor maçını iyi değerlendireceğiz” diye konuştu. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 03.02.2021 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali55 2021-02-03 20:33:09

Senin futbol bilgin varsa o futbolun bittigi gündür.... haftaledir nardirde israr ediYorsun?! Coureur geliOr Adam 15 mac 15 gol sakat degil 100de 100 fit sen Halen adami 2 haftadir son 15dk aliyorsun maca. Burak calik ve Yasin öztekin ikiside berbat durumda, bizi haftalardir krtaran kubilay ve guido halen son ceyrekde alirsun. Erhan kartalin yapdini oynadigi futbolu maheleden her genc oynar koy bir paf takimdan birini. Yalcin desen tIR cekiyor dünysnin ein yavas hareketsiz savunmasi neyin israrini edip oynatiyorsun anlamis degilim....0

Avatar
Ogün Odaci55 2021-02-03 11:22:38

Iyiki varsin Samsunumuzun incisiSenin Samsun Sevdan asla tartisilmaz.Senden isini da dürüst yapan bi liderde zaten Hic bi kulüpte yok.Aslanyürek Ertuhrul Hoca.Saygilar Sevgiler

Avatar
Nazım Elibol 2021-02-04 17:44:56

Hocam seninle sonuna kadar varız sen en iyisini bilirsin yeterki puan ve puanlar kaybetmeyelim 1 0 olsun bizim olsum senim lider lik duruşun tüm samsuna yeter saygılar sevgiler hayırlı kışıyla bütün maç laritetk terk alalım inşAllah

Avatar
Ertuğrul 2021-02-05 01:35:31

Ertuğrul hocam, istekli, hırslı ve dikine oynayabilen bir takım olmak zorundayız. Kadro buna göre oluşturulur ise problem yaşamayız.
Sevgiler, saygılar