banner388
banner390
banner410
banner408

Sağlam: Ankara maçı kolay olmayacak

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İnşallah önce Ankaraspor’u sonra da Adanaspor’u kazanıp, devrenin sonunda taraftarımızı mutlu etmiş, geleceğe daha umutla bakabileceğimiz ve devre arasında yapacağımız takviyelerle daha huzurlu bir ortam oluşturmayı istiyoruz” dedi. 

banner269

Sağlam: Ankara maçı kolay olmayacak

Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, "İnşallah önce Ankaraspor’u sonra da Adanaspor’u kazanıp, devrenin sonunda taraftarımızı mutlu etmiş, geleceğe daha umutla bakabileceğimiz ve devre arasında yapacağımız takviyelerle daha huzurlu bir ortam oluşturmayı istiyoruz” dedi. 

24 Aralık 2020 Perşembe 15:48
Sağlam: Ankara maçı kolay olmayacak

Samsunspor Haber - İlk devrenin son 2 karşılaşmasını kazanmak istediklerini belirten teknik direktör Ertuğrul Sağlam, “Ligin ilk devresinin bitmesine 2 hafta kaldı. Önce Ankaraspor ardından da Adanaspor maçlarını kazanıp, ligin ilk devresini en azından beklentimize yakın bir yerde bitirmek istiyoruz. Kalan 2 maçımızı da kazınırsak 33 puana ulaşacağız. Sezon başı bir beklenti ortaya koymuştuk. Oda maç başına 2 puanla sezonu tamamlayabilirsek, bundan önceki sezonlara baktığımız zaman bu puan ortalaması inşallah bizi Süper Lige taşıyacak diye bir beklentimiz vardı. Arada yaşadığımız şansızlıkları da göz önünde bulundurursak önce Ankaraspor maçı bizim için kazanılması zorunlu bir karşılaşma olarak karşımızda duruyor. Ankaraspor karşılaşmasını kazanıp, onun moral ve motivasyonuyla Adanaspor maçına hazırlanmaya çalışacağız” dedi. 

FIRSATI İYİ KULLANACAĞIZ 

Pazar günü deplasmanda oynayacakları Ankaraspor karşılaşmasının kolay bir maç olmayacağını belirten Sağlam, “Bu hafta cezalı ve sakat oyuncularımız var. Ama biz hiçbir zaman sezon içerisinde hem covid’den hem de sakatlıklardan dolayı en fazla mağduriyet yaşayan takım olarak bunları hiçbir zaman bir mazeret olarak ortaya koymadık. Dolayısıyla bu hafta da hepsine güvendiğimiz arkadaşlarımızın birkaç tanesi geçtiğimiz hafta cezalı ya da sakat olup da oynayamayacak arkadaşlarımızın yerine görev alacaklar. Sorumluluğun bilincinde olup o şekilde hareket edecekler ve inşallah takımlarına katkı yapacaklar ve ellerine geçen bu fırsatı da iyi kullanacaklar" diye konuştu. 

KOLAY MAÇ OLMAYACAK 

Sağlam, "Ankaraspor karşılaşmasının kolay bir maç olacağını düşünmüyoruz. Ankaraspor son haftalarda iyi futbol oynuyor, iyi mücadele ediyor. Yeni hocalarıyla farklı bir anlayış ortaya koyuyorlar. O yüzden bu zorlu karşılaşmada inşallah oyuncularımız çıkacak Samsunspor ruhuyla mücadelelerini ortaya koyacaklar ve taraftarlarımızı mutlu edecek sonucu oradan alacaklarına inanıyorum. Oynayacağımız 2 karşılaşmada bizim için önemli maçlar. Bunlarda puan kaybına tahammülümüz yok. O yüzden kendimize yakışan mücadeleyi ortaya koyacağız. İnşallah önce Ankaraspor’u sonra da Adanaspor’u kazanıp, devrenin sonunda taraftarımızı mutlu etmiş, geleceğe daha umutla bakabileceğimiz ve devre arasında yapacağımız takviyelerle daha huzurlu bir ortam oluşturmayı istiyoruz” dedi. 

Haber: Özgür KALANBAK

Son Güncelleme: 24.12.2020 15:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
CANBULAT 2020-12-24 15:55:24

başladın yine sayın hocam!!2 sunu demek ıstıyor aslında yenılırsek ben demıstım zor mac olacak dıye aslında farklı yenecegını oda ıyı bılıyor...YAV GİDECEKSİNNN

Avatar
ilhan dural 2020-12-24 21:26:03

şimdiden bu tür yorumlar yapmayalım git deyince kimse gitmez ama ortalığı bulandırmayalım kaybedilmiş bir şey yok biraz sabır bu takım nerelerden buraya geldi acele etmeyelim lütfen sabırlı olalım

Avatar
Asç55 2020-12-24 22:59:44

evet her zamanki gibi gol atmakta zorlanacağız. şimdi Nadir de yok. Ahmethan varda yok