banner388

Sağlam 3 ismin  kalmasını istedi

Kırmızı beyazlı ekip, sözleşmeleri sona eren kaleci Ahmet Altın, Erkam Reşmen ve Ramazan Çevik ile devam etme kararı aldı. 

Sağlam 3 ismin  kalmasını istedi

Kırmızı beyazlı ekip, sözleşmeleri sona eren kaleci Ahmet Altın, Erkam Reşmen ve Ramazan Çevik ile devam etme kararı aldı. 

08 Temmuz 2020 Çarşamba 13:30
Sağlam 3 ismin  kalmasını istedi

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor, sözleşmeleri sona eren kaleci Ahmet Altın, Erkam Reşmen ve Ramazan Çevik ile devam etme kararı aldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın raporu üzerine harekete geçen kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, en yakın sürede bu isimlerle şartları konuşarak yeni sözleşme teklifinde bulunacak. 

SAMSUNSPOR TEKLİFTE BULUNACAK

Genel Menajer Aztopal, "Samsunspor olarak bu oyuncularla devam etmek istiyoruz. Ben kendileriyle ilerleyen günlerde irtibata geçeceğim" dedi. Aztopal'ın bu açıklamasının ardından, 3 isminde gelecek sezonda Kırmızı-Beyazlı formayı giymesine kesin gözüyle bakılıyor. Hatırlanacağı üzere Yılport Samsunspor'la sözleşmesi sona eren Atabey Çiçek, Okan Dernek, Bünyamin Cesur Karataş ve İbrahim Halil Çolak'la yolların resmen ayrılmıştı.  

Ramazan Çevik

Ahmet Altın

Erkam Reşmen

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cemalettin Özcan 2020-07-08 15:27:34

Bu 3 sporcumuzda Samsun spor için var gücü ile çalışan ve savaşan futbolculardır. Kalmasi çok iyi olur.Erkam'in fedakarlıkları asla unutulmamalı Samsusporun Mali açıdan zir günlerinde Samsun u Terk etmeyen tek futbolcuydu.

Avatar
Sude 2020-07-09 00:09:29

Bence ata bey abide gitmemeli

Avatar
Arif 2020-07-09 09:44:13

Evet Erkam mali gunler de takımı sırtlayan futbolcu sonuna kadar hak eder devam edilmesi gereken biri

Avatar
tarık 2020-07-09 10:27:52

okan dernek sakatlanmadan takımın en iyisiydi bence. sakatlığı ümitsiz değilse kesinlikle kalmalı. ilerisi çok parlak

Avatar
Suat 2020-07-09 21:15:15

Erkam Samsun'un öz evladı oldu Samsunspor camiasından kaleci furkanunda gitmesi gerekli