banner388

Recep Hoca'nın  Hacettepe son maçı 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan 3 maçlık izinle takımın başında sahaya çıkan antrenör Recep Sermet Boyar, Pazar günü Hacettepe karşılaşmasında sahaya son kez çıkacak. 

Recep Hoca'nın  Hacettepe son maçı 

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan 3 maçlık izinle takımın başında sahaya çıkan antrenör Recep Sermet Boyar, Pazar günü Hacettepe karşılaşmasında sahaya son kez çıkacak. 

06 Kasım 2019 Çarşamba 14:16
Recep Hoca'nın  Hacettepe son maçı 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da teknik direktör bilmecesi devam ediyor. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan alınan 3 maçlık izinle takımın başında sahaya çıkan antrenör Recep Sermet Boyar, Pazar günü Hacettepe karşılaşmasında sahaya son kez çıkacak. Pazar gününden sonra oynanacak müsabakaya kadar mutlaka bir teknik direktör ile sözleşme imzalamak zorunda olan kırmızı beyazlı ekipte arayışlar sürüyor. 

AZTOPAL AÇIKLADI 

Konuyla ilgili olarak bugün bir basın açıklamasında bulunan kırmızı beyazlı ekibin Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Geçtiğimiz hafta görüştüğümüz 1-2 teknik direktör oldu. Onlarla da gerçekleşmedi. Ondan sonra da Gümüşhanespor ve Zonguldak Kömürspor maçına çıktık. Yine bu maçlara çıkan ekiple Hacettepe maçına çıkacağız. Ardından haftaya bu iş netleşmek zorundayız” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Çelik Kaptan 2019-11-06 15:04:40

Sayın Recep hocam bu maçıda kazanın ve yüzakı ile emaneti teslim edip yine Yücel hocayla takımımızın başarısı için mücadeleye devam edersiniz. Sana minnettarız geçiş dönemini kazançlı kapattın.

Avatar
Drondurucu 2019-11-06 15:45:15

Recep Hoca saçlarını alt yapıda ağırttı, bu takıma yıllarını verdi, en zor günlerde bile sırt dönmedi.

Avatar
Ali55 2019-11-06 19:47:57

Sans verilmesi lazim recep hocaya. Bi Ligi bi ertugeul saglamdan daha iyi biliyor ve taniyor. Bu lig büyük hocalarla olmaz, yerel alt lig hocalarla olur. Ertugeul saglam hangi takimi habgi rakip oyunculari tanicak bu ligde? Adamin ömrö 1. ligde gecmis. Suan kendisi samsunspor kadrosunda 3-4-5 oyuncuyi bile belki tanir.

Avatar
Cemalettin Özcan 2019-11-06 20:13:28

Samsun spor yetkilileri neden kendi hocalarina guvenmiyorlar?
Samsun a Samsunlu hoca bulunması tsraftariyiz.
En iyisi dediğimiz İrfan hoca 9 mac sonunda ayrılmak zorunda kaldı.

Avatar
Sertan Başoğlu 2019-11-07 10:42:43

Taşıma su ile değirmen donmez kendi cocuklarınıza kendi millitenize güveneceksiniz aksi halde Fatih Terim gibi 11 yabanci ile sahaya çıkıp real madridden
6 gol yersiniz ..Takımı Samsunu Klubu Samsun hakkını ligi futbolculari Tanıyan Recep hocaya neden güvenmiyorsunuz? Kendi çocuklarınıza güvenin biraz akıllı olun şöhretli insanlardan başarı gelmez ..sadece para için gelirler klubu borca sokup giderler ..
Özünüze dönün önünüzü görün milli olun akıllı olun ..
ne dedi ATATÜRK?
Türk öğün çalış güven

Avatar
Sezgin Terzi 2019-11-07 14:17:45

Ertuğrul hoca gelmez zaten,ne gereği var,bilen hoca ile devam edin,

Avatar
Şenol 2019-11-07 17:12:33

Bazı arkadaşlar diyor ki, Samsun'a samsunlu hoca lazım, zamanında gelen samsunlu ve samsun sever hocalar da oldu. Ama hepsini bu taraftar bitirdi. O kadar çok konuşan kendini bilmez taraftar grubumuz var ki. 1 maç kazananı kral, 1 maç kaybedeni yerin dibine sokuyor. Teknik direktör değil, bu zihniyette olan taraftar görünümlü olanlar bıraksın bence takımı.

Avatar
Nedim 2019-11-08 00:40:04

Cok masrafa gerek yok zaten cikamayacagiz