banner388

Prefabrikin adresi: Prekon Prefabrik 

Samsun merkezli Türkiye'nin dört bir yanında prefabrik hizmeti veren Prekon Prefabrik, müşterilerin istekleri doğrultusunda kaliteli malzemeler kullanarak sağladıkları hizmetle ön plana çıkıyor. 

Prefabrikin adresi: Prekon Prefabrik 

Samsun merkezli Türkiye'nin dört bir yanında prefabrik hizmeti veren Prekon Prefabrik, müşterilerin istekleri doğrultusunda kaliteli malzemeler kullanarak sağladıkları hizmetle ön plana çıkıyor. 

01 Ağustos 2019 Perşembe 14:42

Samsunhaber.com olarak Prekon Prefabrik Satış Sorumlusu Gülhanım Demirtaş Çavunt ile röportaj gerçekleştirdik. Demirtaş, Prekon Prefabrik'in diğer firmalardan farkını ve inşaa ettikleri prefabrik yapılar hakkında bilgi verdi. 

PREFABRİK YAPILAR NEDEN TERCİH EDİLİYOR 

Prefabrik yapıların tercih edilmesinin sebeplerinden bahseden Gülhanım şu ifadelere yer verdi: 

"Prefabrik yapıların tercih edilmesindeki en önemli sebepler hızlı kurulması fiyat avantajı tekrar kurulabilir olması hesaplanabilir maliyet ve deprem dayanıklıdır."

PREKON PREFABRİK'İ DİĞER FİRMALARDAN AYIRAN ÖZELLİK NEDİR?

"Prekon prefabrik olarak bizim en önemli özelliğimiz müşterilerimizin isteklerini ön planda tutuyor olmamız."

NEDEN PREKON PREFABRİK

"Kullandığımız malzemelerin yapısal olarak çok kaliteli olması ve çok çabuk aksiyon alabilmesi binalarımızda aramızda tüm iklim koşulları için yalıtım değerlerini minimum maliyetle maksimum verilere göre tasarlıyoruz burada müşterilerimizin aramızda tüm iklim koşulları için yalıtım değerlerini minimum maliyetle maksimum verilere göre tasarlıyoruz burada müşterilerimizin taleplerine de cevap veriyoruz cevap olarak imalattan montaja tüm süreçleri teknik ekibimiz ve saha elemanlarımızla birlikte koordineli olarak sürdürmekteyiz bu tüm süreçlerin problemsiz olarak tamamlanması adına önemli bir durum"

Prekon Prefabrik hakkında merak ettikleriniz için ;

(0362) 285 23 00 nolu numarayı arayabilir,

Kirazlık Mah. Atatürk Blv. No:40 Tekkeköy/Samsun adresinde ofisi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.