banner388
banner390
banner410
banner408

Plumain'in  keyfi yerinde

Kırmızı beyazlı ekibin Fransız orta sahasının keyfi yerinde. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile kampta iyi bir hava yakalayan Plumain'in takımda kalıp kalmayacağı oynanacak hazırlık maçlarının ardından belli olacak. 

banner269

Plumain'in  keyfi yerinde

Kırmızı beyazlı ekibin Fransız orta sahasının keyfi yerinde. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile kampta iyi bir hava yakalayan Plumain'in takımda kalıp kalmayacağı oynanacak hazırlık maçlarının ardından belli olacak. 

25 Temmuz 2021 Pazar 18:10
Plumain'in  keyfi yerinde

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un geçen sezon büyük umutlarla transfer ettiği ancak Ertuğrul Sağlam ile yıldızı barışmayan ve sonrasında takımdan gönderilen Ange-Freddy Plumain’ın yeni sezona iddialı girmesi bekleniyor. Teknik direktör Mehmet Altıparmak ile iyi bir tempo yakalayan Fransız orta sahanın yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağı oynanacak hazırlık maçları sonunda belli olacak. Şu ana kadar sergilediği performansla teknik ekibin gözüne girmeyi başaran Fransız orta sahasının antrenmanlardaki neşeli tavırları dikkatlerden kaçmıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
SAMSUNSPORLU 2021-07-26 00:51:29

Onun keyfi yerinde ama bizimki değil bu adam halen niye bekliyor bunun gönderileceğini hepimiz biliyoruz bunu takıma getireni Allaha havale ettik. Geçen sezon yapılan hatalı transferler bu sezon artarak devam ediyor. Alaettin okumuş, Hüseyin Öztürk, Brahim Darri, Erald Çınari ve geçen sezondan saviçeviç bunların tamamı çöp takım play off bile oynayamaz üzgünüm ama gerçek böyle

Avatar
CANAN 2021-07-26 09:31:54

valla bu futbolla keyfi yerindeyse buna keyif yaptıranlara yuh!

Avatar
cemil 2021-07-25 20:10:18

bunun birebirde bir adam geçtiğini gören va mı??

Misafir Avatar
Aydin 2021-07-26 00:03:27 @cemil

Bekliyok Cemil abiAdam gectigi an kurban kesecez

Beğenmedim! (0)
Avatar
fevzi ak 2021-07-26 14:49:25

yahu şaka maka takımımızda gerçekten futboldan anlayan bir futbol gözü yok! şimdi eleştirilere kalksak; yasinin bir adam bile geçemediğinden, saviçeviç denen bi çöp on numaralarının attığı 3 topun ikisinin rakibe gittiğinden kalede bizim çocuğumuz diye ses çıkarmadığımız ancak kaleye giren topları iyi takipe den bir kalecimizden!!ve daha görülmeyen şampiyonluğa engel daha neler neler..ancak sahada rakipten top çalan orta alanda rakibe pas yaptırmayan topları cok etkili kullanan bence takımın en iyisi de je'yi de küstürüp kaçırıyorsunuz..neyse ki yeni transferlerimiz umuduz faydalı olurlar inşAllah, bilhassa; hasan kılıç,osman, kaleciler,darri...

Avatar
Kaan 2021-07-26 15:04:07

Tomane'yide unutmayın adam geçen sezon oynamadi bile bide takımı şikayet ediyor