banner388
banner390
banner410
banner408

"Özür dilenecek bir hareket yapmadık!"

Başkan Uyanık, son günlerde Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları arasında gerginliğe neden olan Trabzonspor formalı bir öğrencinin Samsunspor forması giymesi ve son lig maçına "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur" yazılı pankartla çıkılması olayına da açıklık getirdi.

banner269

"Özür dilenecek bir hareket yapmadık!"

Başkan Uyanık, son günlerde Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları arasında gerginliğe neden olan Trabzonspor formalı bir öğrencinin Samsunspor forması giymesi ve son lig maçına "Bu Şehrin Çocukları Samsunsporludur" yazılı pankartla çıkılması olayına da açıklık getirdi.

28 Ekim 2019 Pazartesi 16:59
"Özür dilenecek bir hareket yapmadık!"

Samsunspor Haber - Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık, son günlerde Trabzonspor ve Samsunspor taraftarları arasında yaşanan forma giydirme tartışmasına değinerek, “Olayı, Trabzonspor düşmanlığına götüren bir zihniyet var. Ben Samsunspor Kulübü olarak kimseden özür dileyecek bir hareket yaptığımızı düşünmüyorum. Zaten böyle bir özür de dilemiyorum” dedi. Tartışmalara neden olan forma olayının başlangıcını anlatan Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık şunları söyledi:  

HAYIR İŞLERİ YAPIYORLAR 

“Samsunspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım’ın sahibi olduğu bir vakıf var. Rahmetli anne ve babası adına kurduğu vakıfta hayır işleri yapıyor. Bu vakıf, Samsunspor’dan ciddi sayıda formayı parasını vererek satın aldı. Formaları bu şehrin çocuklarına dağıtmak üzere kampanya düzenledi. Kampanya çerçevesinde de hayattaki en değerli varlıkları olan kızı ve oğlunu kampanyaya katkıda bulunmak üzere Samsun’a gönderdi. Bu arkadaşlarımız kampanya kapsamında daha önceden anlaşılan 3 tane okulda forma dağıtımı yaptılar. 

OLAY GAYET MASUMANE 

Sonrasında bir video gördüm. Yüksel Beyin kızı gayet zarif bir şekilde 1-2 gün önceden etkinliğin yapılacağı okullara gidiyor. Etkinlikte de 12-13 yaşlarındaki çocuklara forma giydiriliyor. Bir öğretmen de bir çocuğa (Üstünde Trabzonspor forması olan çocuğa) ‘Sen de giyer misin?’ diyor. Çocuk da Zeycan Yıldırım’ın karşısına geliyor. Formayı giymek istediğini söyleyince o da formayı giydiriyor. Olay bu. Gayet masumane, spontane gelişmiş bir olay. 

BİR ANDA İŞLER TERS DÖNDÜ

Olay, dün benim anlayamayacağım ya da anlamaya uğraşmak istemeyeceğim bir takım yerlere gitmiş. Bunu Trabzonspor düşmanlığına götüren bir zihniyet var. Biz bu zihniyetin kimlerin uzantısı olduğunu, nereden kaynaklandığı aslında tahmin ediyoruz ama güçleri yetmeyecek. Bu şehrin Samsunluluğunun, Samsunculuğunun tekrar ayaklanmasını, Samsunsporlu olmaktan iftihar eden insanların tekrar Türkiye’nin her tarafında formalarla gezmelerini, Samsunspor‘un başarılı olmasını engelleme şansını onlara vermeyeceğiz”.

Haber: Özgür Kalanbak

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Komutan 2019-10-28 20:12:15

Provokatör Emre Vural a gereken cevabı verdin Başkanım. Ağzına sağlık. Sancaktepe kulubu Samsuna geliyor ve o sahis ziyarete gidiyor. Kesilmiş bir videoya ortalığı karıştırdı. BU ŞEHRİN ÇOCUKLARI SAMSUNSPORLUDUR

Avatar
Kavak55 2019-10-29 12:52:36

Onlara her yer trabzon ise bu şehrin çocukları SAMSUNSPORLUDUR ne var yani ?

Avatar
Gavakspor 2019-10-29 12:47:11

Egerki özür dilersiniz seni başkanliktan sponsoruda samluluktan azlederiz...

Avatar
Yücel 2019-10-29 16:05:06

İşte Seni bu nedenle çok seviyoruz.. Emre Vural ve SAMSUNSPOR düşmanlarına gereken yanıtı vermişsin Başkanım

Avatar
özür 2019-11-04 10:22:00

başkanım yeterli ve seviyeli yazmış tebrik ediyorum. bir özür olacaksa bunu malum şehrin ve lobisinin Samsuna milyon kere borçlu olduğunu göstermek lazım. Samsuna minnet duymaları gerekenler bu şehri karşısına almasın. yediğiniz kaba pislemeyin.

Avatar
Xyz 2019-10-28 17:35:03

Vay uyanık amca vay

Avatar
Samsunlu 2019-10-28 21:48:29

Hikaye anlatma Baskan aldığın maaş için biat et takımı bu hale sen getirdin iki yıldır hırsızları kulübe soktun klübü zarar ettirdin yıldırımın paralarını şaçtın takımı rezil ettin bitmiş okeye dönüyorsun yaptığın hersey hatalı yazıklar olsun

Misafir Avatar
gel sende elini taşın altına sok. para ver. 2019-10-29 14:13:46 @Samsunlu

kulup borç içinde yüzerken nerdeysiniz. ayrıca paran varsa gel sen al kulubu. ağlama.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Mert 2019-10-29 10:42:45

İrfan Buzu gönderdiniz ya çok pişman olacaksınız çoook. adamı 5 yıl kulüpte tutsaydınız bambaşka bir seviyeye gelirdik.