banner388
banner390
banner410
banner408

Özköylü: 'Taraftarın desteği çok önemli'

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

banner269

Özköylü: 'Taraftarın desteği çok önemli'

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü Evkur Yeni Malatyaspor maçı öncesi hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor.

25 Ocak 2017 Çarşamba 20:45
Özköylü: 'Taraftarın desteği çok önemli'
Samsun Haber- Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü bir kırılma anına çok ihtiyaçları olduğunu belirterek, " Bir 3 puana ihtiyacımız var. Bu takım o 3 puanı kazandığı takdirde çok daha önemli başarılara imza atacaktır” ifadelerini kullandı.

‘Ümit Veren Bir Samsunspor Var’

Teknik Direktör Osman Özköylü, kırmızı-beyazlı ekibin akşam antrenmanı öncesinde açıklamalarda bulundu. Şanssız bir yenilgi aldıklarının belirten Osman Özköylü, "Adana Demirspor’dan daha etkili oynayan bir takımdık. Ama futbol böyle bir şey yakaladığın pozisyonu atacaksın. Maalesef biz haftalardır bireysel hatalardan gol yiyoruz. Tabii ki üzgünüz ama biz önümüzü umutla bakıyoruz. Çok yeni bir takım oluşturmamıza rağmen sahada çok iyi oynayan ve birbirini çok iyi tamamlayan ve ilerisi için ümit veren bir Samsunspor vardı. 5 günde bir takım böyle oynaması gerçekten umut vericidir" dedi.

‘Mutlaka 3 Puan Almalıyız’

Yeni Malatyaspor maçı hakkında konuşan Özköylü, "Artık bir kırılma anına ihtiyacımız var. Bir 3 puana ihtiyacımız var, bu takım o 3 puanı kazandığı takdirde çok daha önemli başarılara imza atacaktır. Ben buna inanıyorum ve böyle olacağına da ilerleyen haftalarda göreceğiz. Evkur Yeni Malatyaspor maçından mutlaka ve mutlaka 3 puan ile ayrılmamız lazım. Kazanacağımız bir galibiyet bu takımı şahlandıracak. Artık taraftarlarımızın da uyanması lazım. Samsunspor’a yüzde 100 sahip çıkmaları gerekiyor. Stadyumun tamamen dolmasını bekliyoruz, güzel bir galibiyeti hep beraber yaşamak istiyoruz. Belli sebeplerle maça önem vermedi ama bundan sonra sahiplenmesi lazım.'

‘Takımın Başarısı Taraftarın Desteğine Bağlı’

'Geçmişteki olumsuzluklara ve tepkiler bir kenara bırakıp bu takıma sahip çıkılmalıdır. Hep beraber bu zor süreçten sıyrılacağız, bu desteğe çok ihtiyacımız. Artık bundan sonra taraftar Samsunspor’un yanında olmak zorundadır. Bu takımın başarısı için herkesin desteğe gelmesi gerekir. Bizde onlara en iyi sonucu vermeye çalışacağız” şeklinde konuştu.

Samsunspor’un Maç Hazırlığından Ayrıntılar

Averajla 2. durumda bulunan Yeni Malatyaspor karşılaşması hazırlıklarını Nuri Asan Tesisleri’nde sürdüren Samsunspor, günü akşam saatlerinde yaptığı tek antrenmanla tamamladı. Fatih Kılıçkaya ve Mustafa Sevgi takımdan ayrı düz koşu yaparken, diğer futbolcular istasyon ve taktik çalıştı. Şut çalışması ile devam eden antrenman, yarı sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.
 
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.