banner388

Özköylü: 'Önümüzdeki 4 maçta her şey netleşecek'

Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü Samsunspor hakkında açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

Özköylü: 'Önümüzdeki 4 maçta her şey netleşecek'

Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü Samsunspor hakkında açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

04 Nisan 2017 Salı 20:25
Özköylü: 'Önümüzdeki 4 maçta her şey netleşecek'

Samsun Haber- Samsunspor’un Teknik Direktörü Osman Özköylü Samsunspor hakkında açıklama ve değerlendirmelerde bulundu.

Özköylü'den Önemli Açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Lig takımlarından Samsunspor, 1-0 mağlup ettiği Balıkesirspor karşılaşması sonrasında dinlenmeden önümüzdeki Cumartesi günü deplasmanda mücadele edeceği Şanlıurfaspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Nuri Asan Tesisleri'nde antrenman öncesinde açıklamalar yapan Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, oynayacakları 4 maçtan en az 8 puan almaları gerektiğini söyleyerek, "Asla teknik olarak rehavete kapılmayacağız. Önümüzdeki 4 maç takımın ligdeki son durumunu net bir şekilde ortaya koyacak. Biz, '2 puan ortalaması ile gidersek ligde kalırız' gibi düşünüyoruz. Biz ikinci yarı oynadığımız maçların ortalamasını 2 puan olarak hedefledik. Bu hedefimizi başardık. Hatta üzerine de çıktık. Bu planlamamız lig bitene kadar devam edecek. Yani önümüzdeki 4 maçtan en az 8 puan almamız gerekli" diye konuştu.

‘Kritik bir süreçten geçiyoruz’

Futbolcuların performanslarında yükselme olduğunu söyleyen Özköylü, "Samsunspor olarak kritik bir süreçten geçiyoruz. Durumumuz itibariyle hep final niteliğinde maçlar oynuyoruz. Her maçı kazanmak mecburiyeti ile sahaya çıkıyoruz. Böyle düşününce ister istemez geriliyorsunuz ve bazen sahada sıkıntılar yaşamamıza neden oluyor. Son haftalarda özellikle oyun sistemi oturduktan sonra ve oyuncuların birbirini tanımasıyla, kaynaşmasıyla performansımız gittikçe yukarı çıktı. Bunun sonucunda da başarı ve galibiyetler geldi. Ben futbolcu kardeşlerimin hepsine teşekkür ediyor ve onları kutluyorum" dedi.

Son Güncelleme: 04.04.2017 20:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.