banner388

Özgür Kalanbak ile SPOR SAATİ yine gündem yaratacak

Özgür Kalanbak'ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati yine gündem yaratacak bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. 

Özgür Kalanbak ile SPOR SAATİ yine gündem yaratacak

Özgür Kalanbak'ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati yine gündem yaratacak bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. 

17 Eylül 2018 Pazartesi 13:09

Samsunspor Haber - Özgür Kalanbak'ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati yine gündem yaratacak bir bölümle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Samsunspor teknik direktörü Taner Taşkın, bu akşam saat 20.00 da samsunhaber.COM internet sitesi ve facebook adresinden yayınlanacak canlı yayında merak edilen tüm soruları yanıtlayacak. 

HERŞEYİ AÇIKLAYACAK 

Özellikle Sancaktepe Belediyespor karşılaşması ve sonrasında neler yaşandı? Oyuncu değişikliklerinde sahadan çıkan isimlerin kulübeye gösterdiği tepki ve soyunma odasında yaşananlara kadar merak edilen her şey bu akşam samsunhaber.COM internet sitesi ve facebook adresinden canlı olarak yayınlanacak Spor saati'nde yanıtını buluyor.

Son Güncelleme: 17.09.2018 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
VEDAT ÖZ 2018-09-17 16:54:57

HOCAM LÜTFEN İSTİFA ET SENİN BU TAKIMA HİÇ BİR KATKIN OLMAYACAĞI ORDU HAZIRLIK MAÇINDAN BERİ ÇOK AÇIK VE NET GÖRÜLDÜ BU TAKIMDA ESKİ SAMSUNLU OYUNCULAR EMİN-ERCAN-CELİL DURUMU GÖRÜP NEDEN BAŞARISIZLIĞA GÖZ YUMUYORLAR. BU TAKIMDAN BU HOCADAN ŞAMPİYONLUK ÇIKMAZ İSMAİL UYANIK MALESEF UYANIK BİRİ DEĞİLMİŞ

Avatar
Cemal petek 2018-09-18 11:28:23

Sayın hocam diyorsunki ben iki şampiyonluk yaşadım onlar mazide kaldı seneler geçti bu lig artık değişti bir kere oyun sistemin yok taraftarı kandırma bir an önce konulmadan sen işti et sen bu işi kiviramassin ya bu takımı kim düşürdüğü gelsin kizarsin