banner388

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı

Samsun'un en çok izlenen spor programı Spor Saati bu akşam yine dopdolu.

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı

Samsun'un en çok izlenen spor programı Spor Saati bu akşam yine dopdolu.

30 Ağustos 2021 Pazartesi 20:01
Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı

Samsunspor Haber - Samsun'un en çok izlenen spor programı Spor Saati bu akşam yine dopdolu. Özgür Kalanbak'ın hazırlayıp sunduğu Spor Saati'nde bu akşam Futbol Antrenörü ve yorumcu Burak Bingöl yer alarak liglerin başlamasıyla spor severleri nelerin beklediği ve Samsunspor'da yaşanan son dakika gelişmeleri konuşulacak. Özgür Kalanbak ile Spor Saati her Pazartesi olduğu gibi saat 20.00'da Samsunhaber.COM sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsunlu Mutlu 2021-08-31 15:37:51

Malisef Samsunspor hala kapanmis bir takima karsi kilit acaci futbol oyunuyamiyor. Golculerimiz ve oyun kurucu ortasag oyuncularimiz yetersiz kaliyorlar. Yasinin kullandigi duran toplarin yuzde doksan sekizi karavana gidiyor, buna ragmen ne hikmetse tum duran toplarin basina hala israrla kendi geciyor. Ya kardesim bu takimda Yasinden baska duran toplara orta yapacak futbolcu yokmu ?? Bu ne isrardir anlamadim gitdi. Sasyn baskan transferler pahali deyip sitem ediyor, pek ben buradan Sayin Baskanimiza sesleniyorum , zamaninda kesenin agizini acip kaliteli ve ustun transferlerli takima gecen sene getirpde Superligde kok sokdurecek takimi kurup ve bu takimla Sampiyon olup simdide Superligde hal hazirda oturmus ve uyum icinde olusan bir takima bir kac takviye yapip top kusturmamiz daha karli olmazmiydi ?? Transferler pahali diye bu trcih uzerine durulmadi vede dolayisiyla daha yuksek transef maliyetiden kacinildi ama ne derler Haticeye bakma neticeye bak ne var peki neticede Devamini okuyu

Avatar
Samsunlu Mutlu 2021-08-31 15:38:55

Yazinin Devami
kosacaman bir sezona bosuna harcanmis bir maliyet ve de buyk yayalkirikligi, bosuna harcanmis diyorum cunku nerdeyse gecen senenin oyunculari gonderildi. Pek isimizi garantiye alip da simdi Superligde top kostursasydik daha karli olmuyacakmiydik ?? Isin en kotuku gecen seneden fazla bir ders alinmamis malisef. Vesselam.

Avatar
Samsunlu Mutlu 2021-08-31 15:47:25

Malisef Samsunspor hala kapanmis bir takima karsi kilit acaci futbol oynuyamiyor. Golculerimiz ve oyun kurucu ortasag oyuncularimiz yetersiz kaliyorlar. Yasinin kullandigi duran toplarin yuzde doksan sekizi karavana gidiyor, buna ragmen ne hikmetse tum duran toplarin basina hala israrla kendi geciyor. Ya kardesim bu takimda Yasinden baska duran toplara orta yapacak futbolcu yokmu ?? Bu ne isrardir anlamadim gitdi. Sayin baskan transferler pahali deyip sitem ediyor, peki ben buradan Sayin Baskanimiza sesleniyorum , zamaninda kesenin agizini acip kaliteli ve ustun transferlerli takima gecen sene getiripde Superligde kok sokdurecek takimi kurup ve bu takimla Sampiyon olup simdide Superligde hal hazirda oturmus ve uyum icinde olusan bir takima bir kac takviye yapip top kusturmamiz daha karli olmazmiydi ?? Transferler pahali diye bu tercih uzerine durulmadi vede dolayisiyla daha yuksek transef maliyetiden kacinildi ama ne derler Haticeye bakma neticeye bak, ne var peki neticede Devami

Avatar
Samsunlu Mutlu 2021-08-31 15:48:53

Bir Onceki Yazimin Devami

kosacaman bir sezona bosuna harcanmis bir maliyet ve de buyuk Hayalkirikligi, bosuna harcanmis diyorum cunku nerdeyse gecen senenin oyunculari gonderildi. Peki isimizi garantiye alip da simdi Superligde top kostursasydik daha karli olmuyacakmiydik ?? Isin en kotukusu gecen seneden fazla bir ders alinmamis malisef. Vesselam.