banner388

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı!

Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak, bugün 1922 Konyaspor maçını değerlendirecek.

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı!

Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak, bugün 1922 Konyaspor maçını değerlendirecek.

16 Aralık 2019 Pazartesi 20:05

Samsunspor Haber - Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak'ın, Akan Yüksel ile birlikte hazırlayıp sunduğu Spor Saati bu akşam yine dopdolu.

Her Pazartesi 20:00'da yayında olan Özgür Kalanbak, Samsunspor'un evinde ağırladığı 1922 Konyaspor maçını Akan Yüksel ile beraber masaya yatıracak. 

Spor Saati'ni Samsunhaber.com internet sitesinden veya Samsunhaber.com sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler.

Son Güncelleme: 16.12.2019 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sayin baskan Küçük Dusunmeyin. Transfer ŞART 2019-12-17 00:37:33

Aytac-nuri-samet asatekin- samed Kılıç-ramazan -onur -sakat olan okan- bünyamin toplam 8 oyuncu oynayabilecekleri takima gonderilmeli. Direk ilk 11 de oynayacak en az 6 futbolcu alınmalı. Takimin sol tarafi felç ayaga kaldirilmali. Defansta saglam yedek oyuncu yok. Orta saha oyun kurucu topcu yok. Forvet arkasi kaliteli topcu lazim. Birde istikrarli bir santrafor sart.saygilar.