banner388
banner390
banner410
banner408

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı!

Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak, bugün Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek ve Akan Yüksel ile birlikte Çorumspor deplasmanını masaya yatıracak.

banner269

Özgür Kalanbak ile Spor Saati başladı!

Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak, bugün Şehzadeler Taraftar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek ve Akan Yüksel ile birlikte Çorumspor deplasmanını masaya yatıracak.

09 Aralık 2019 Pazartesi 20:11

Samsunspor Haber - Samsunhaber.com Spor Müdürü Özgür Kalanbak'ın, Akan Yüksel ile birlikte hazırlayıp sunduğu Spor Saati bu akşam yine dopdolu.

Her Pazartesi 20:00'da yayında olan Özgür Kalanbak, olaylı deplasman üzerine Şehzadeler Taraftarlar Grubu Tribün Lideri Hikmet Şimşek ve Akan Yüksel ile birlikte tartışacak. Çorum emlniyetinin Samsunspor taraftarlarına uyguladığı orantısız güce maruz kalan isimlerden olan Şimşek, orada neler yaşandığını tüm ayrıntılarıyla kamuoyuna açıklayacak.

Spor Saati'ni Samsunhaber.com internet sitesinden veya Samsunhaber.com sosyal medya hesaplarından canlı izleyebilirsiniz.

Keyifli seyirler.

Son Güncelleme: 09.12.2019 20:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 2019-12-10 15:23:05

senin yaptığını çorumlu yapmaz deyimi var. daha ötesi var mı? bunları muhatap almamak lazım.

Avatar
Sekban 2019-12-09 20:48:48

Hikmet reis tebrikler

Avatar
Güven 2019-12-10 13:19:31

780 kişilik kontenjana 3000 kişi gelen Samsunspor taraftarı, maçı izlemeye gelmiş normal bir şekilde biletini alarak maçı izlemekte olan taraftarı stat dışından taşlayan Samsunspor taraftarı, attığı taşlarla polisin çenesinde ve dişlerinde kırık oluşmasına neden olan Samsunspor taraftarı, alkollü olarak maça gelen Samsunspor taraftarı, her türlü taşkınlığı yapan Samsunspor taraftarı, suçlu Çorum öylemi hadi be ordan. Sözüm sana Hikmet YÜKSEL Aynı maçı bizde izledik. Biraz hakkaniyetli yorum yap. Bir ili karalamaya, teşkilatları karalamaya hakkın yok.