banner388

Osman Özköylü Fena Patladı

Samsunspor'un çiçeği burnunda hocası Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımının başında çıktığı ilk maçta yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

Osman Özköylü Fena Patladı

Samsunspor'un çiçeği burnunda hocası Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımının başında çıktığı ilk maçta yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamalarda bulundu.

19 Ekim 2016 Çarşamba 10:00
Osman Özköylü Fena Patladı

Samsunspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, takımının başındaki ilk maçında 3-0 mağlup olduğu Büyükşehir Gaziantepspor maçıyla ilgili olarak farklı mağlubiyeti hak etmediklerini belirterek, "İlk yarı istediklerimizi sahaya yansıtırken, ikinci yarının başında yediğimiz goller, kaçan penaltı yenilgiyi beraberinde getirdi. Yüksek sesle söylüyorum ki 3-4 hafta sonra kendi sistemini oynayan bir takım haline geleceğiz. Pazar günkü Altınordu maçında tüm Samsunluları takımımızı ateşlemek için sahaya bekliyorum. Rakip takım 10 kişi kaldığında son dakikalarda iyice yorulduğundan vakitten çalıp, hile yapıyorlardı.İtiraz ettiğim pozisyonda sert bir müdahale yoktu, hakem faul bile vermedi, ama oyunu durdurdu. Belki de gol olabilecek bir pozisyonumuzu kesince ben de hakeme 'Faul bile vermediğin pozisyonda atağımızı keserek, adaletsizlik yapıyorsunuz' dedim ve o sinirle 'Böyle bir şey olmaz' deyip önümdeki su şişesine vurdum. Maçtan sonra gidip hakem odasına özür diledim, ama madem bu kadar delikanlılar, Alanyaspor maçında aynı hareketi yapan Fenerbahçe Teknik Direktörü Dik Advocaat'a da ceza versinler bakalım." dedi.

ŞEREFİME, NAMUSUMA KÜFRETTİLER

Osman Özköylü, Antep yönetimince parayla tutulan bazı taraftarların ölmüş annesine ve tribündeki karısına küfrettiklerini söyleyerek, "Bu ucuz ve parayla satılmış insanların o tavrına cevap bile vermedim. Hadi bunları da geçtim, kulüp başkanımız Erkurt Tutu'ya şeref tribününde yanında milletvekilleri ve belediye başkanları varken hakaret ediyorlar. Eğer orada 4 kalp damarı değişmiş başkanımıza birşey olsaydı bunun hesabını kim verecekti, oradaki kelli felli adamlar vardı bir de. Öyle milletvekillerine ve belediye başkanına yazıklar olsun. Kadınlar ve çocuklar olaylardan sonra sahaya indirildi, Allahtan bir şey olmadı, yoksa ne olacaktı? Ben tüm bunları dediğim için de hedef haline geliyorum" dedi.

Kaynak: Haber Gazetesi

Son Güncelleme: 19.10.2016 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.