banner388
banner390
banner410
banner408

Ömrümün takımına imza atıyorum

Yılport Samsunspor, genel menajerlik görevine Hollanda’nın Fortuna Sittard takımında görev yapan Mustafa Aztopal’ı getirdi. İmza töreninde konuşan Aztopal, “Benim için gerçekten tarihi bir an. Çünkü ben Samsunluyum, Samsunsporluyum. Çocukluğumun, gençliğimin, ömrümün kulübüne imza atıyorum. Dolayısıyla benim için gerçekten onur verici bir an" dedi.

banner269

Ömrümün takımına imza atıyorum

Yılport Samsunspor, genel menajerlik görevine Hollanda’nın Fortuna Sittard takımında görev yapan Mustafa Aztopal’ı getirdi. İmza töreninde konuşan Aztopal, “Benim için gerçekten tarihi bir an. Çünkü ben Samsunluyum, Samsunsporluyum. Çocukluğumun, gençliğimin, ömrümün kulübüne imza atıyorum. Dolayısıyla benim için gerçekten onur verici bir an" dedi.

26 Aralık 2018 Çarşamba 16:27
Ömrümün takımına imza atıyorum

Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen törene Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık ve Basın Sözcüsü Suat Çakır katıldı. İmza öncesi konuşan Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, Mustafa Aztopal’ın genel menajer olarak göreve başladığını, teknik menajerliğine de Yücel Uyar’ı getirdiklerini söyledi. Uyanık, “Devre arasında ‘dere geçerken at değiştirilmez’ geleneksel atasözümüzün arkasında bir şeyleri ifade etmiştik. Devre arası bittiğinde oturup, ‘ne yaşadık ne yaşamadık, nerede hata yapıyoruzu’ açık yüreklilikle ve sükunetle değerlendirme zamanı bulduğumuz için birtakım değişiklikleri devre arasına bırakmıştık. Yoksa bizde sezon içerisinde herkes kadar neyin eksik gittiğini, nerede hata yaptığımızı fark ediyoruz. Dolayısıyla biz kulüp yöneticileri olarak işin selameti açısından doğru hareketleri doğru zamanda yapabilirsek başarılı olabiliriz. Yoksa doğru hareketi doğru olmadan yaptığımızda amacına ulaşmaz. Eksik gördüğümüz şeyleri devre arası itibariyle tedbirlerimizi almış bulunuyoruz” dedi.

ÇOK HEYACANLIYIM BAŞARILI OLACAĞIM

Genel Menajer Mustafa Aztopal ise imza töreninde şunları söyledi: “Benim için gerçekten tarihi bir an. Çünkü ben Samsunluyum, Samsunsporluyum. Çocukluğumun, gençliğimin, ömrümün kulübüne imza atıyorum. Dolayısıyla benim için gerçekten onur verici bir an. Futbol sektörüne profesyonel olarak girdiğim andan itibaren kafamdaki, kalbimdeki tek istek Samsunspor’a gelerek profesyonel olarak çalışmaktı. Bugün bu fırsatı yakaladığım için mutluluk duyuyorum. Ayrıca bu konuda bana destek olan Yüksel Yıldırım ve Mustafa Erkanat’a teşekkür ediyorum.”

BÜYÜK KATKILAR SAĞLAYACAĞIM

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mustafa Aztopal, “Uzun yıllar finans sektörlerinde çalıştım. Son 8 senedir futbolda profesyonel olarak çalışıyorum. Liverpool Üniversitesi’nde Futbol Enstitüsü üzerine yüksek lisans yaptım. Türkiye’ye dönüşte Kasımpaşa Sportif Faaliyetler A.Ş.’de 3 sene boyunca icra kurulu üyeliği ve genel müdürlük görevlerinde bulundum. Sonrasında 2 sene Azerbaycan’ın köklü kulüplerinden Gabala’da sportif direktörlük görevinde bulundum. Son 1.5 senedir Hollanda takımlarından Fortuna Sittard’da görev aldım. İlk gittiğim sene kulüp 2’nci ligdeydi. Bizimle beraber Süper Lige yükseldi. Bu sene 6 ay boyunca da güzel işler yaptık. İyi bir yerde bıraktık ve evimize geldik. Çok mutluyuz. Samsunspor ile ilgili çok büyük hedeflerimiz var. Samsunspor taraftarına başarı vaat ediyoruz. Yürekten çalışmayı taahhüt ediyoruz. En büyük hedefleri burada gerçekleştirmeyi arzu ediyorum. Samsunspor bizim hayalimiz, rüyamız ve geleceğiz. Dolayısıyla en büyük başarıları elde etmek için buraya geldik. Zaman içerisinde yapacağımız stratejik detaylarla bunu ortaya koyacağız ama hedeflerimiz çok büyük” diye konuştu.

Haber: Özgür KALANBAK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-12-27 11:06:15

Bir resim vardı malum herkes bilir bir işçi çalışıyor 10 kişi izliyor şef, müdür yard, müdür vb samsunspor şuanda öyle gibi geliyor bana bu kadar idareci gerekli mi gerçekten bu adamlar para alıyor sonuçta

Avatar
ali er 2018-12-27 07:41:53

Samsun 3.Ligde oynuyor hiç bir süper Lig takımında bu kadar yönetici yok bunlar süper ligde olacak yapılanmalar olabilirdi.Bu kulubün kasasında böyle mevcut paralar yok Yıldırım ailesinin paralarını gereksiz yere şimdiden çarçur etmek doğru değil.Uyanık başkan çok para harcıyor birde şampiyonluk gelmesse bu durum Yüksel Yıldırım tarafından sorgulanacaktır.Uyanık başkan dikkat gereksiz para harcamayın

Avatar
metin 2018-12-27 10:49:07

Ali Ere katılıyorum.Yönetimden maaş alanların sayısı çok fazla bunlar3-5 bin maaş alan kimseler değil kulubun şimdilik fazla bir geliri yok.Eğer bu takım bu yıl çıkamaz ise aylık yüksek giderler gelecek için sorun olacaktır.Kazanmadan harcamanın sonu iflastır.

Avatar
Adil Saka 2018-12-27 15:34:35

MaşAllah Kulupte idareci bolluğu devam ediyor. Biz üçüncü Ligde oynuyoruz bu değirmenin suyu nereden gelecek yılları bu paraları şimdiden vermek doğrumu?

Avatar
BAFRALI 2018-12-27 09:36:47

helal olsun. şampiyon samsunspor